BUCHAREST GAMING WEEK CS:GO INVITATIONAL
Връщайки се там, откъдето всичко започна, в красивия град Букурещ, най-много провежданият турнир в региона, ESL Southeast Europe Championship, се завръща за още един сезон, но този път има и една много голяма изненада за вас.

За турнира

В колаборация с Bucharest Gaming Week, ESL SEE организира първия си CS:GO Invitational! С награден фонд от 50,000€ и отбори от цяла Европа, които да се борят за най-големия дял от него, събитието ще бъде наистина впечатляващо!

Структура

Играчи и отбори от цяла Европа ще могат да вземат участие в отворените квалификации на 10-ти и 17-ти ноември. Първите три отбора от всяка квалификация ще продължат към онлайн плейофи, в които ще участват и победителите от два регионални турнира! Осемте отбора ще премерят сили един срещу друг от 26-ти до 28-ми ноември за най-желаното място на LAN финалите! Право на участие в отворените квалификации имат играчи, които легално пребивават в рамките на ЕС, т.е. не се нуждаят от виза или могат да си издадат виза за Румъния в определеното за турнира време.

CS:GO Квалификации
Фаза
Дата
Bracket
Записване
Qualifier #1
10.11 12:00 EEST
Qualifier #2
14.10 15:00 EEST


Заедно с пълната подкрепа на Община Букурещ и Културния център в Букурещ (ARCUB), ESL и Bucharest Gaming Week ще бъде домакин на събитието за втора поредна година в Romexpo.

Финалите

Събитието ще се състои на 9 декември, само ден след финалите на ESL SEC. Победителят в онлайн плейофите, заедно с шампионите на ESL SEC и двама поканени отбори, ще бъдат в арената на BGW и ще се борят за престижната Награден фонд: Първо място - 25,000 € Второ място - 12,500 € Трето място - 6250 € за всеки Bucharest Gaming Week Invitational с подкрепата на ESL заедно с осмия сезон на Southeast Europe Championship ще се проведат в Romexpo в Bucharest на 7,8 и 9 декември!

Celeborn, Saturday, 10/11/18 11:28
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed