Представяме ви ESL SEC Season VIII
“Вълнувате ли се за това, което идва?” защото ESL Southeast Europe Championship е тук отново със своя осми сезон! Но този път, този сезон, всичко ще бъде различно!
ESL SEC става все по-голям, изпълнен с конкурентност и решителност, предлагащ уникална възможност на играчите, независимо от тяхната дисциплина; да открият пътя си към върха във всяка една игра, League of Legends, Counter Strike Global Offensive и Hearthstone, и да се състезават за общ награден фонд от 17,000 евро.


Този път осем отбора ще имат възможността да свалят шампионите от предния сезон, Nexus Gaming (ESL SEC VII), взимайки както трофея за себе си, така и голяма част от наградния фонд на стойност 10.000€. Не само това, но и новият шампион ще получи шанса да вземе участие в уникален шампионат с награден фонд от 50.000€ , който ще се проведе в същата зала!

Структура
Шест отбора ще бъдат поканени директно на груповата фаза, докато отбори от целия регион ще имат шанса да се състезават за останалите места! Чрез серия от две национални квалификации за даден регион, четири румънски, четири български, два гръцки, три унгарски и три адриатически отбора ще трябва да се сблъскат помежду си, за да осигурят едно от двете останали места. След завършването на груповата фаза, два отбора ще преминат към финала на живо!


CS:GO Квалификации
Фаза
Дата
Bracket
Записване
Qualifier #1
07.10 15:00 EEST
Qualifier #2
14.10 15:00 EEST
Regional Final
21.10 15:00 EEST
Riot отново са с нас, за да може да продължим турнирите по League of Legends в Югоизточна Европа! Няколко гръцки отбора доминираха първите 5 сезона, но ето че Nexus Gaming (season VI) и WiLD’s by Lagardere Sports (season VII) успяха да спрат тяхната доминация.

Структура
Първите четири отбора от всяка национална квалификация - две квалификации, 8 отбора общо - ще се борят за място в груповата фаза. Гърция и Адрия ще имат двама представители, докато Румъния, България и Унгария ще имат само по един. Седемте отбора ще се присъединят към WiLD, шампионите от последния сезон, като така ще оформят груповата фаза! Общо 8 отбора ще се борят за титлата и най-големия дял от 5.000€ награден фонд.


LoL Квалификации
Фаза
Дата
Bracket
Записване
Qualifier #1
06.10 15:00 EEST
Qualifier #2
13.10 15:00 EEST
National Finals
20.10 15:00 EEST
Миналият сезон беше специален за Hearthstone! Въпреки че не е професионален играч, PeraHS успя да преодолее групите и да постави на колене всичките си опоненти, за да се качи на трона! Можете ли да го свалите от него?

Структура
Румъния, България, Гърция, Унгария и Адрия ще имат по две Национални квалификации. Най-добрите 8 играчи от всяка държава (регион, в случая на Адрия) ще се състезават за съответно 2 места в груповата фаза по Hearthstone. Десет играчи от целия регион ще имат шанса да се борят за титлата и най-големия дял от 2.000€ награден фонд.


Hearthstone Квалификации
Фаза
Дата
Bracket
Записване
Qualifier #1
27.10 14:00 EEST
Qualifier #2
03.11 14:00 CEST
National Finals
10.11 14:00 ЕESTНе се срамувай, бъди социален!


ESL SEC е не само един турнир, а цял шампионат, създаващ история в региона Не пропускайте нищо ако не искате да изостанете! Последвайте ни в нашите социални мрежи!
Facebook - Twitter - Instagram - Youtube
HawkEyez, Saturday, 29/09/18 08:55
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed