Представяме ви ESL Tavern Gathering Sofia!
Време е да разкрием мистерията! Съвсем скоро българската столица ще стане дом на ESL Tavern Gathering Sofia - събитие, което ще събере най-добрите Hearthstone играчи в един от първите клубни турнири в страната.
Какво е ESL Tavern Gathering Sofia?


    ESL TGS е национален Hearthstone турнир, чиято цел е да осигури на феновете една незабравима вечер, посветена на най-магическата игра с карти. Viewing партито ще се състои на 10 Декември в софийския клуб “Алкохол”, където играчи и почитатели ще могат да се насладят на една от най-популярните дисциплини в електронните спортове в света!
   Входът за ESL Tavern Gathering Sofia е безплатен. До LAN събитието обаче ще получат достъп само зрители, навършили 18 години. Минималната възраст за участници е 16 години. Непълнолетните играчи ще бъдат допускани само с придружител. Отбележете се в страницата на събитието и поканете своите приятели тук!


Как да участваме?


    ESL Tavern Gathering Sofia ще изправи осем играчи един срещу друг. Четирима от тях ще бъдат определени чрез две квалификации на 4 и 6 Декември. Най-добрите двама участници от всяка ще попълнят квотите на LAN евента и ще получат шанса да се борят за една от наградите!
   Останалите четирима са вече поканени. Александър “Selem” Инчовски, Димитър “Skulltaker” Евстатиев, Владимир “Tsanibus” Вълков и Даниел “Void” Йорданов, финалистите от ESL Национален шампионат по електронни спортове, ще играят директно на финалите.


ESL Sofia Tavern Gathering Квалификация 1

Запишете се!
Формат: Единична елиминация, Best of 3
Начало: 04.12, 19:30 часа
Check-in: 19:00 часа
ESL Sofia Tavern Gathering Квалификация 2

Запишете се!
Формат: Единична елиминация, Best of 3
Начало: 06.12, 19:30 часа
Check-in: 19:00 часа
Какъв е форматът?


   Мачовете в клуб Алкохол ще се проведат в новия официален Hearthstone формат на Blizzard - Conquest с 1 бан. Квалификациите ще преминат в единична елиминация, Best of 3, а офлайн фазата - в двойна елиминация, Best of 3 формат и Best of 5 за гранд финалите.


Какви са наградите?


   Нашите спонсори от Ozone.bg са осигурили невероятни награди за участниците! Победителят ще получи Razer Kraken Pro 2015, а Razer DeathAdder Chroma ще бъде отнесен у дома от носителя на второто място. Класираният на трето място играч пък ще се прибере със специална Тениска Hearthstone.
    Очаквайте и още изненади - както за участниците, така и за зрителите, дошли на място в клуб “Алкохол”. Заповядайте на 10 Декември да гледаме финалите заедно, да изпием по питие и да се забавляваме!
ESL България във Фейсбук
Lynn, Monday, 30/11/15 17:51
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed