ESL Национален Шампионат
Здравейте уважаеми дами и господа, момичета и момчета. Щастлив съм, че мога да Ви представя първия сезон на ESL Национален Шампионат. И в случай, че не съм успял да грабна вашето внимание нека поставим накратко най-важните аспекти на това събитие. Три игри, 11 000 лева награден фонд и цикъл от 5 месеца. Да погледнем детайлите!


Структура на шампионата


Квалификации
Общо четири на брой за всяка игра. Отворени за всеки, който желае да участва. Сийдингът на първата квалификация е на случен принцип, за всяка следваща зависи директно от предходната. Най-добрите двама от всяка квалификация подсигуряват своето място за редовния сезон. Всеки класирал се за следващия етап на шампионата няма право да участва на следващите квалификации. Всеки класирал се отбор се заключва в ESL и губи правото да променя своите играчи. Всеки отбор може да съдържа максимум: 1 мениджър, 1 треньор, 5 играчи, 2 резерви.

Редовен сезон и баражи
Времетраене: седем седмици. Общо осем отбора за всяка игра. Всеки участник изиграва една среща срещу всеки свой опонент във формат Bo2. Участниците трупат точки в крайно класиране. Най-добрите двама се класират на офлайн финалите. Участниците от трето до шесто място играят баражи, които определят другите двама финалисти и техния сийдинг. Преди втората седмица от редовния сезон отборите се отключват за период от 5 дена, в които участниците могат да добавят мениджър, треньор и да променят двама свои участници и една резерва.

Тайбрейкъри
Ако след края на срещите от редовния сезон двама или повече участници имат равен актив от точки се взимат предвид предварително обявени решаващи фактори, като директен сблъсък, по-бърза победа и тн. Ако чрез тези фактори не може да бъде отличен водещ отбор се изиграва тайбрейкър схема с всички замесени участници.

Офлайн финали
Най-добрите четирима участника от всяка игра се класират на финалите, които се провеждат на живо. Схемата е двойна елиминация във формат, който дава равни възможности на всички. Мястото и датата ще бъдат уточнени скоро

Невероятно умела графика на paintНаграден фонд


Общ награден фонд за ESL Национален Шампионат: 11 000 лева

Награден фонд      
League of Legends      
Counter Strike      
Hearthstone      
I място 3000 3000 600
II място 1000 1000 200
III място 600 600 120
IV място
400 400 80
Общо
5000 5000 1000


Линкове за записване


Квалификаии

League of Legends #1    
Counter Strike #1    
Hearthstone #1    
League of Legends #2    
Counter Strike #2    
Hearthstone #2    
League of Legends #3     Counter Strike #3     Hearthstone #3    
League of Legends #4     Counter Strike #4     Hearthstone #4    


Спонсори и партньориСпонсори
Ozone.bg е онлайн магазин, в който можете да намерите всякакви продукти за забавления и свободно време. Ако имате свободен уикенд, без значение дали предпочитате да го прекарате с предизвикателна игра, хубава книга, филм или нова интересна джаджа, ще намерите нещо интересно на сайта.

Ozone.bg съществува от 2008 г., като до началото на 2013 г. магазинът се фокусираше основно върху игри и гейминг аксесоари, а след това разшири портфолиото си с още нови категории, така че да предложи на потребителите широка гама от продукти за развлечения и свободно време.

Основната цел на сайта е потребителите да намерят това, което търсят, да могат да получат професионален съвет преди, по време и след покупката и да останат
доволни.


Защо Ozone.bg подкрепя ESL Националнен Шампионат?

„Не само като партньор на Национален шампионат по електронни спортове но и лично, бих казал че ще е чудесно, ако успеем да допринесем за развитието на прогейминга в България, да успеем да спомогнем в намирането на още български разпознаваеми лица и отбори. Геймингът, сходно на другите спортове, има повече дълбочина от просто развлечение и това е възможност за всички занимаващи се сериозно с електронни спортове в българия да го покажат.“
Сподели Любомир Бабуров, управител на Ozone.bg
Razer е световен лидер в производството на гейминг-периферия, свързани устройства и софтуер. Компанията променя начина, по който хората играят игри и общуват с други геймъри. Razer се стреми към продуктова иновация и създава нови продуктови групи за гейминг-общността, като за 5 поредни години печели оспорваната награда "Най-добро от CES". Портфолиото на Razer включва голямо разнообразие от периферия, гейминг-системи, voice-over IP и облачни решения за гейминг.
TELUS International Europe е глобален многоезичен контактен център, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 30 езика, сред които – английски, френски, немски, италиански, испански и други. Компанията разполага с над 1,600 работни места в седем обслужващи центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Манчестър и Каннок (Великобритания).

TELUS International Europe е горд член на глобалното семейство на TELUS International, доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси и контактни центрове с над 16,000 служители в САЩ, Канада, Централна Америка, Филипините и Европа.

С над 13,7 милиона връзки с клиенти годишно по телефон, чат, е-майл и социални медии в сферата на телекомуникациите, гейминг, финанси, търговия на едро и дребно и високите технологии, TELUS International Europe предоставя иновативно обслужване като поставя клиента винаги на първо място, чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура.

Защо TELUS International подкрепя ESL Националнен Шампионат?

"TELUS International е партньор на едни от най-големите и най-плейър ориентирани компании в гейминг индустрията по света. Те са доверили цялото преживяване на плейъра от играта в нашите ръце. Търсейки начин да бъдем все по-добри и да бъдем по-близо до потребителите на нашите клиенти, както те ги наричат тяхното плеър семейство, решихме да подкрепим и Националния гейминг шампионат, който събира най-големите професоналисти в индустрията. Много сме щастливи да сме част от най-реномираното гейминг събитие в България. ", каза Вирджиния Момчилова, Директор Подбор в TELUS International - основен спонсор на ESL Националния Шампионат.

Медийни партньори
NEXT TV е уникално предаване, наследник на Интерактив и МИСТ, което се излъчва в ефира на BOX TV. Платформа за разпускане, научаване на най-новото от света на игрите и индустрията, както и всичко което интересува геймърите. От Геймъри за геймъри, по един интерактивен начин! NEXT TV е крос-медийна платформа за забавления, изградена от уеб-портал, ТВ предаване и клони в социалната мрежа.
„Нетинфо” е най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 85% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 17 години. В портфолиото на компанията са най-големите български сайтове, сред които са АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други.

През 2013 Нова Броудкастинг Груп придобива „Нетинфо“ и така компанията става част от най-голямата медийна група в България.
Продуктите на „Нетинфо” дават възможност на хората да се информират; да се забавляват; да комуникират и да управляват дигиталното си ежедневие.

ESL България във Фейсбук
Aethelthryth, Tuesday, 19/05/15 05:29
 
comments (18)
 
 
На 23 май са първите квалификации, но съм зает тогава (по-скоро отбора) и няма да можем да се запишем тогава, та главният въпрос е може ли на 2-рата квалификация (на 30 май) да участваме в нея?
Noize wrote:
На 23 май са първите квалификации, но съм зает тогава (по-скоро отбора) и няма да можем да се запишем тогава, та главният въпрос е може ли на 2-рата квалификация (на 30 май) да участваме в нея?


Можете да участвате не всички квалификации, стига вече да не сте се класирали.
Благодаря :)
Ще има ли още такива турнири за бъдеще ?
valentintrifonov wrote:
Ще има ли още такива турнири за бъдеще ?


Да
Извинявам се че питам тук,но не съм сигурен къде да пиша за да ми отговорите :D . Та на последните 3 български седмични турнири заемахме топ 4 места, за които има награда. Въпросът ми е дали може да ми кажете какъв период от време се чака приблизително, за да си получиш наградата.
siniogovedoEUNE wrote:
Извинявам се че питам тук,но не съм сигурен къде да пиша за да ми отговорите :D . Та на последните 3 български седмични турнири заемахме топ 4 места, за които има награда. Въпросът ми е дали може да ми кажете какъв период от време се чака приблизително, за да си получиш наградата.


Здрасти, за съжаление това зависи от RIOT. Чакали сме 3 дни, чакали сме и 3 месеца. Всички бланки с информация за изпратени, ще ги изплатят заедно. А иначе можеш да пишеш съпорт тикети с таквиа въпроси :)
ako n1 za subota msg..
Master Tier bottom lane търси отбор, или хора за направата на такъв в EUNE!
За повече информация ме добавете в играта!
С най-добри пожелания
Sensei Marchone
страницата за първа квалификация не се отваря(като цяло нито една не се отваря за ЦС)! Само при мен ли е ?
Energ wrote:
страницата за първа квалификация не се отваря(като цяло нито една не се отваря за ЦС)! Само при мен ли е ?


Тук е за 1вата квалификация: http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/csgo-5on5-esl-national-campionship-season-1-qualifier-1/

след малко ще бъдат ъпдейтнати всички линкове.
she ima li osigureni servercheta za igra ili trqa sami da se opraqme?
SUPERNICE wrote:
she ima li osigureni servercheta za igra ili trqa sami da se opraqme?


Сървърите са си от вас. Много добре ви е ясно принципно това : ))
opitax se da zapisha otbora mi za dneshnata kvalifikaciq po league of legends no imam problem .Nqkoi ot otbora mi bil uchastval v drug otbor kak moga da razbera koi e i kak moje da se otpishe ot nego .
martyn4oo wrote:
opitax se da zapisha otbora mi za dneshnata kvalifikaciq po league of legends no imam problem .Nqkoi ot otbora mi bil uchastval v drug otbor kak moga da razbera koi e i kak moje da se otpishe ot nego .


Ми.. провери играчите си в какви отбори са влезнали и сравни със списъка от записаните.. ако го има отбора там значи той е.. :)

П.С. и толкова не можете да се съберете и да ги питаш кой е в друг отбор.. и кой се е записал ?
1 edits
INSIDEOUT wrote:
martyn4oo wrote:
opitax se da zapisha otbora mi za dneshnata kvalifikaciq po league of legends no imam problem .Nqkoi ot otbora mi bil uchastval v drug otbor kak moga da razbera koi e i kak moje da se otpishe ot nego .


Ми.. провери играчите си в какви отбори са влезнали и сравни със списъка от записаните.. ако го има отбора там значи той е.. :)

П.С. и толкова не можете да се съберете и да ги питаш кой е в друг отбор.. и кой се е записал ?
vsichki osven men imat 1 otbor az napusnax drugite mi dva koito sa unactive no oshte ne mi dava
Никой не е казал, че ти си проблемният : ) съберете се и говорете със съотборниците си или прегледай всички.. и премахни този който е в записан отбор :) елементарно е.
Някои може ли да ми каже как да се запиша и да играя соло, защото нямам отбор.Моля ви помогнете ми много искам да се запиша и да играя.
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed