Търсят се на администратори!

ESL е най-голямата компания за електронни спортове в света, известна както със своите онлайн турнири - от състезания за аматьори до такива за професионалисти, така и със събития като ESL One и Intel Extreme Masters, които привличат публика от всяма точка на земното кълбо и пълнят цели стадиони.

Независимо дали искате да развиете общността около вашата любима игра или пък имате желание за кариера в сферата на електронните спортове, най-добрият старт е да започнете като доброволец в ESL! Всеки един доброволец придобива нови умения, знания, опит, както и контакти, които биха ви били полезни в бъдеще. (Единстеният недостатък е, че ставайки част от екипа на ESL Play, няма да имате право да участвате в турнири с парични награди, за да се предотвратят обвиненията за измама.)

Ето и някои от свободните доброволчески позиции:

  • Редактори: Смятате, че ви бива с думите? Ние се нуждаем от редактори, които могат да пишат всякакви статии, от новини за различни турнири до интервюта с популярни играчи.
  • Графични дизайнери: Имате усет към графичния дизайн? Нуждаем се от хора, които могат да създават всякакви изображения за нашия сайт, турнири, социални мрежи и стриймове.
  • Промоутъри: Мислите, че сте добри в промотирането? Хора, които са способни да разпространяват и популяризират нашите турнири в социалните мрежи и каналите ни, са добре дошли!
  • Администратор: Винаги търсим надеждни и посветени на работата си администратори, които имат желанието да запазят активността на играчите във всеки турнир и да ги направят максимално справедливи за всеки.
  • Support специалист: Чувствате се достатъчно компетентено в сферата на електронните спортове? Ние търсим support специалист, готов винаги да помогне възможно най-бързо на всеки играч, който има нужда от съвет или справяне с някакъв проблем по време на игра.

Отборът на ESL е голяма и разнообразна група от хора, запалени по електронните спортове, почитатели на всякакви игри, идващи от различни краища на света, и поради това от всеки трябва да може да работи добре в екип. Говоренето на чужди езици е огромно предимство за всеки, но не е задължително за позициите в родната ви страна.

Кандидатствай сега!