Noul format eSports: 7/54
Timpuri noi vin cu această schimbare importantă! Mai puține egaluri posibile și acțiune mult mai intensă! Suntem bucuroși să anunțăm noul format eSports 7/54, împreună cu noul mod de asalt cu două baze de captură pentru toate competițiile ESL 7on7!
După anuntul Wargaming despre noul format esports, este corect să se facă același lucru și pe ESL! Fără remize, mai puțin camping, o mulțime de acțiune și lupte intense! Aceasta este ceea ce ne așteaptă cu noul format eSports!

Ce s-a schimbat?

7/54 este un format cu totul diferit, deoarece este mult mai dinamic decât cel precedent. Poti juca acum doar utilizând următoarele categorii de tancuri :
- 5 tancuri tier 8 și 2 tancuri tier 7
- 6 tancuri tier 8 și 1 tanc tier 6

O schimbare importantă este, de asemenea, tipul de hartă și limita de timp care este acum de 7 minute. Până acum s-a folosit modul Standard , iar de acum vom folosi modul Asalt cu 2 baze de captură !

În timpul unui meci, se va juca o singură hartă în care ambele echipe vor trebui să atace de două ori și să se apere de două ori, după următorul model:
- Echipa 1 atacă de două ori la rând și cealaltă echipă se va apăra;
- Echipa 2 atacă de două ori la rând, iar cealaltă echipă se va apăra.


Dacă după 4 runde, scorul este egal, va exista o departajare - Tiebreaker.
Tiebreaker - reprezintă o departajare ce constă dintr-o confruntare pe o hartă Assault care este prezentată în pagina meciului. Regulamentul departajării este următorul:
- Echipa care câștigă cel mai rapid lupta în atac alege rolul în Tiebreaker;
- În cazul în care nici o echipă nu câștigă în atac, echipa cu o cantitate cumulată mai mare de daune produse în atac alege rolurile pentru Tiebreaker.

Acesta este modul în care arată hărțile în noul mod Assault

Steppes

(click pentru a mări)
Prokhorovka

(click pentru a mări)
Himmelsdorf

(click pentru a mări)
Cliff

(click pentru a mări)
Ruinberg

(click pentru a mări)
Murovanka

(click pentru a mări)

Citește toate regulile cu privire la noul format!


De când va fi utilizat în competițiile ESL?

Începând de acum, în toate competițiile 7on7 ce includ GoPro și Newbie , precum și orice altă competiție pe care le-am putea găzdui.

Am introdus aceste reguli în viitoarea cupă GoPro Cup #14 , ce se desfășoară în această Sâmbătă de la ora 16:00, așa că pregătiți-vă tancurile și noile tactici pentru că acest weekend va fi "tanc-tastic"!

De asemenea, în această duminică, începând cu ora 17:00 CET , puteți vedea live pe ESL TV WOT Channel noul format eSports și noile tactici pe care echipele le vor folosi în luptă! Nu ratați!

Urmăreşte-ne pe Facebook!

Echipa de Admini

cocostarcel, Friday, 07/11/14 00:38
 
comments (2)
 
 
asta se poate aplica se la 3vs3 ?
Aceste reguli sunt specifice confruntarilor 7vs7.
In acest moment sunt aplicate doar in cupele formatului mentionat anterior adica 7on7
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed