Concurs Need For Speed Shift!
Gameshop.ro impreuna cu ESL Romania si libraria Carturesti Verona te invita din nou la joc!
Cu ocazia lansarii celui mai nou joc din seria Need For Speed, Gameshop.ro te invita Vineri 18 Septembrie incepand cu ora 17.00 sa iei parte la cel mai tare concurs de driving, pe ultima versiune Need For Speed Shift ce va avea loc la Libraria Carturesti Verona.

Regulamentul competitieiConcursul se va desfasura incepand cu data de 18 Septembrie 2009 si se va incheia la aceiasi data. Inscrierile in concurs vor incepe pe data de 14 Septembrie si se vor opri la data de 17 Septembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Numarul maxim de participanti acceptati la acest concurs este de 32. Inscrierile se vor incheia fie la data precizata la punctual 3 fie in momentul in care se vor ocupa cele 32 de locuri disponibile. Modul de joc va fi de tip single race (o singura cursa), castigatorul cursei fiind desemnat participantul care a inregistrat cel mai bun timp. Concurentul desemnat castigator va avansa in faza urmatoare a turneului, unde ii va fi desemnat alt adversar.

Concursul se va disputa cu ocazia lansarii oficiale a jocului Need For Speed Shift in Romania.
Cum se inscrie la concurs: Prin trimiterea unui email la adresa [email protected] care va trebuie sa contina: Nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta.

Concursul se va fi disputa pe XboX 360, jocul ales fiind Need For Speed Shift. Ocupantii locurilor doi si trei isi vor putea alege pe ce platforma doresc sa primeasca premiul (xbox, PS3, PC).

Premiile


Need For Speed Shift

   1st O Consola XboX 360 + NFS Shift
   2nd NFS Shift + Jacheta NFS
   3rd NFS Shift
ASROMA, Monday, 14/09/09 05:02
 
comments (14)
 
 
O sa-mi incerc si eu norocul desi ma bat consolele in general :d
aa :D nice vleau sho! :D
euuuu jacheta :X
frumos
GRID ftw :D
anyway.. premii frumoase :)
Ar trebui sa faceti si cu un TMNF !!
Mamamamama n-am mai pus mana pe un gamepad de ani de zile =DD tre sa-mi reinstalez Playstationul sa ma antrenez
frumos !
GL ;)
Nu va mai inghesuiti ca locu 2 imi e asigurat=)))
in anunt sunt specificati 32 de participanti si s-au inscris defapt 64 , dintre care in total ma rog au fost 40-50 max. ce sa zic , a fost FOARTE prost organizat . unii si-au tunat masinile , altii si-au pus assist-uri si juriul a reactionat prea tarziu si nu au facut corect setarile default ( in regulament oricum NU SE SPECIFICA acest lucru ) . s-a desfasurat aiurea, nu i s-a dat nimanui sansa sa joace 2 runde , parerea mea este ca ar fi iesit mult mai bine castigatorul , nu sa se faca decat 2 lap-uri pe un circuit( iar circuitele au fost alese fara cap tinand cont ca totusi ca era un concurs , pune trasee cat mai mari si mai grele , nu cum a fost cel pe oval care dura 50 si ceva de secunde o tura , sa fim seriosi ) imi pare rau pt timpul pierdut , si pentru atmosfera de doi lei oferita . oare vom avea si noi in romania un centru de concurs gaming ca in strainatate , vreodata ?
Inscrierea participantilor nu tine de seriozitatea organizatorilor, tine de bunul simt al oamenilor care se inscriu.

Referitor la concurenti, in top4 au fost numai jucatori care au meritat acest lucru. S-a vazut ca sunt detinatorii unor console si aveau un edge asupra unui jucator normal, de calculator.
Din cate stiu este primul eveniment de acest fel organizat de ESL asa ca sunt sigur ca la urmatoarea lansare de joc o sa fie mult mai bine.
pt #11 : daca ai fi stat sa analizezi putin cum a stat treaba poate nu te mai plangeai ca unii au facut diverse lucruri. La cele 2 console la care era activat stability control particiau concurenti care se confruntau direct si dat fiind faptul ca setarile erau identice pentru amandoi nu inteleg de ce ar fi fost vreunul avantajat.Problema s-a rezolvat dupa cateva meciuri(din faza 1 in care erau teoretic 64 de concurenti) si nu consider aceasta mica scapare un motiv atat de mare de reclamatii.
Alegerea traseurilor ovale(unul din ele a durat parox 49sec pe 2 ture iar celalalt 35) nu pot sa zic ca mi-a placut insa a merge rapid pe un astfel de circuit nu tine de noroc ci tine de capacitatea jucatorului de a tine masina in curba si de a nu se arunca cu "pedala la fund".

Felicitari participantilor si organizatorilor pentru efortul depus!!!
poze de la eveniment se gasesc pe undeva?
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed