Primele stiri si poze de la IFNG - Bucuresti
Un scurt review a ce s-a intamplat de-a lungul primului Intel Friday Night Game.
Desi acesta a fost primul eveniment de acest gen organizat in Romania, el nu a dus lipsa de vizitatori si nici de spectacol, toate cele 3 partide deseori primind aplauze si cuvinte de lauda. Ordinea meciurilor a fost dupa cum urmeaza:DotANextPlease vs. asdf

FIFABeBe vs. macs

Counter-StrikeTeG vs. HellGaming


NextPlease vs. asdf


thumb
Partida avea sa aduca fata in fata doua echipe clasate indiscutabil top 3 nivel national. Echipa NextPlease(ex-TeG) cu jucatori noi, staff nou si un look atragator, avea doar un singur obiectiv, acela de a-si mentine seria impresionanta de victorii, aceasta nefiind invinsa inca de la debutul ProSeries in Romania.

Echipa asdf, o echipa fara prea multa istorie dar cu siguranta avand cea mai rapida ascensiune catre top, a venit la Bucuresti pentru a oferi spectacol, tel care in opinia multora a si fost atins. Iar pentru a mai adauga putin condiment, echipa asdf a fost singura care a putut smulge un meci in cadrul primului sezon ProSeries, partida terminandu-se in final 2-1 in favoarea NextPlease(pe acea vreme inca numindu-se TeG).

Cu freezer inactiv pentru o perioada nedeterminata de timp, cei de la NextPlease nu si-au asumat nici un risc, acestia prezentandu-se la Bucuresti cu echipa de baza in momentul respectiv: S0NY, Bird, Gore, Satelit si nu in ultimul rand Snake. De cealalta parte, Pana de la asdf nu a putut fi prezent cu echipa, in schimbul acestuia ex-membrul dre4ms(in prezent la IGG) a fost re-chemat la datorie, acesta din urma alaturandu-se celor 4 jucatori de baza de la asdf: linogero, bufni, rSanchez si bineinteles nkod3r.

Partida dintre cele doua echipa a fost una cat se putea de frumoasa, asdf dovedindu-se providential in fata adversarei NextPlease. Poate ca victoria se datoreaza emotiilor, poate ca ea se datoreaza unui bun pick de eroi, un lucru sigur e cert, scorul dupa primul meci de joc avea sa fie 1-0 pentru asdf.

Ce-a de-a doua partida avea sa contrazica jocul ambelor echipe din primul meci. Daca asdf a surprins pe toata lumea impunandu-se clar si lejer in fata adversarului cu doar 60 de minute inainte, in meciul cu numarul 2 aceasta avea sa surprinda iar pierzand usor si fara drept de apel dupa un joc excelent din partea echipei NextPlease. S0NY, usor sters in prima confruntare, a avut un cuvant important de spus in a doua partida, care impreuna cu Bird au adus victoria echipei, astfel impingand partida intr-un meci decisiv in care cu siguranta numele care porneste favorit este NextPlease!.


BeBe vs. macs


thumb
Ce-a de-a doua disciplina a serii avea sa fie FIFA, un joc cu foarte mare prindere la public si indragit de ambele tabere, gaming si non-gaming. Participantii la acest joc urmau sa fie doi jucatori membrii ai echipei nationale si anume BeBe si macs. Desi initial au fost vizati alti participanti, acestia care au fost prezenti au oferit placere si spectacol persoanelor din sala.

BeBe, un jucator ce s-a remarcat abia la finalul primului sezon de FIFA ProSeries, era nevoit sa le arate scepticilor de ce este ocupantul locului I al ladder-ului de FIFA, competitie permanent activa la care participa toata comunitatea de FIFA a Romaniei. Deasemenea este in prezent un jucator de baza al echipei nationale.

macs, un jucator plin de resurse si surprize, se afla in momentul de fata intr-o forma foarte buna, ocupand locul 4 in sezonul II ProSeries si se indreapta sigur catre o a doua calificare intr-o faza finala a unei competitii ESL. Era clar ca macs reprezenta un oponent de calibru pentru BeBe.

Confruntarea a fost una destul de stransa, ambii jucatorii alegand echipa Barcelonei desigur. Partida s-a decis doar in doua manse, BeBe reusind sa se impuna in ambele meciuri pentru ca in final scorul pe tabela sa arate 3-1 in favoarea lui BeBe.

Cu ocazia meciului Romania - Franta din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal 2008, cei doi au disputat un meci amical, BeBe jucand cu nationala Romaniei iar macs jucand cu nationala Frantei. Surprinzator, cei doi aveau sa prevesteasca deznodamantul intalnirii oficiale ale celor doua reprezentante, partida dintre cei doi terminandu-se la egalitate precum si meciul din seara de duminica.


TeG vs. HellGaming


thumb
Intel Friday Night Game avea sa aduca in fata spectatorilor cele mai bune echipe ale Romaniei la Counter-Strike. Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata atat de aproape in cadrul unui eveniment marca ESL. Atat onoarea cat si importanta victoriei din punct de vedere al calificarii erau la miza, confruntarea dintre cei doi giganti se anunta una acerba.

HellGaming, un nume cu rezonanta la noi in tara, era pusa sub presiune. Fiind detinatoarea locului I a primului sezon ProSeries, era pusa in situatia de a dovedi inca odata acest lucru in fata comunitatii. Era clar ca echipa avea sa se prezinte la eveniment cu jucatorii de baza: Dory, darkois, never, DaNy si desigur ONY.

TeG, singura formatie din clanul multi-gaming TeG care nu s-a alaturat organizatiei NextPlease, trebuia sa-si apere blazonul echipei si sa ramana in mintile celor din comunitate ca fiind cea mai valoroasa echipa de Counter-Strike la nivel national. Echipa venea dupa o serie de reusite si in afara ESL iar jucatorii aveau moralul ridicat, acest lucru dovedindu-sa intr-o oarecare masura in primul meci. Jucatorii de la TeG au fost: PeRRy, Darky, MARiuS, k1d0r si TaofiK.

Prima confruntare, cea oficiala, avea sa aiba loc pe harta de_tuscan, o harta noua pe plan competitional si una putin cunoscuta tuturor echipelor, cei de la HellGaming recunoscand faptul ca nu s-au antrenat destul pentru a o cunoaste complet. Cum era si de asteptat in cazul de fata, cei de la TeG au reusit sa se impuna cu scorul de 16-3 dupa un prim meci foarte dezechilibrat.

Pentru a nu inchide seara prea devreme, cele doua echipe au fost rugate sa mai dispute o partida(de data aceasta una amicala) pe o harta mai cunoscuta de public, in cele din urma de_inferno a fost aleasa pentru jocul 2. Poate si din cauza oboselii sau poate ca pentru spectacol, cei de la TeG aveau sa piarda aceasta ultima partida a serii cu scorul de 8-16 dupa o prestatie foarte buna a celor de la HellGaming.Concluzionand cele de mai sus putem spune cu aproximatie ca toate cele 3 confruntari s-au terminat la egalitate intocmai pentru a incheia perfect o seara de gaming si spectaculozitate. V-am pregatit si o prima serie de imagini de la Intel Friday Night Game - Bucuresti. In zilele ce vor urma vom adauga mai multe poze cat si filme video de la eveniment.

Prima galerie de imagini IFNG
Ramaneti in contact cu ESL Romania, singura liga virtuala de jocuri electronice pe calculator care va aduce in premiera astfel de evenimente!
2806407, Sunday, 12/10/08 22:17
  Links
ESL ProSeries Season 2
KrieppeN's Blog :-)
 
comments (13)
 
 
Belea <3
super ! :D
we want moreeeee :))
Urmeaza Constanta :D
see here :D

i'm waiting you :D
<3 MoD
Constanta, pregateste-te !
CONSTANTA venim ! :D
bv baieti
GG FIFA!! nu ma gandeam ca publicul ala putin cum a fost o sa fie asa incantat de spectacol!!
bravo !!
constanta? cand? :)
31 octombrie

tomis mall
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed