Matchmaker - Avagy, egy könnyebb út az ellenfél keresésre
Az esl rendszere egy új, sokak számára hasznos funkcióval bővült. Ez nem más mint a matchmaker. Ha többet szeretnél tudni erről a szolgáltatásról, akkor olvass tovább.
Vegyünk egy egyszerű esetet. Tudod, hogy rá fogsz érni szombat este 20:00-kor és szeretnél játszani egy meccset. Kihívsz 3 embert arra az időpontra. Előfordulhat, hogy senki nem fogadja el a kihívást, így nem tudsz játszani, de az is, hogy mind a három elfogadja, ebben az esetben viszont kettőt el kell halasztanod. Egyik eset sem szerencsés. Ennek próbál véget vetni az új matchmaker funkció. Mostantól lehetőséged nyílik mérkőzést keresni, egy előre meghatározott időpontra.
Nem kell mást tenned, csak a matchmakerben beállítanod a kívánt dátumot, mondjuk szombat 20:00, és várni, hogy az ellenfeled megérkezzen. A ladder többi tagja ezt a funkciót használva látja, hogy valaki, szombat 20:00-ra keres ellenfelet (akiről viszont nem tudja, hogy ki, mivel a rendszer csak fantomképet és értékelést mutat), ha ez számára megfelelő, akkor elfogadja az időpontot, és a rendszer automatikus elkészíti a mérkőzést.
A készítők beépítettek egy védelmi funkciót, ami azt hivatott megakadályozni, hogy egy erős és egy nagyon gyenge ellenfél kerüljön össze. Egy erős játékos nem tud kihívni gyengét, ezt jelzi a rendszer, viszont a gyenge játékos kihívhat egy nála jóval erősebbet, a saját felelősségére.A matchmaker a magyar ladderben is aktiválásra került. A menüsorban könnyen megtalálható.

Használjátok és élvezzétek tovább a játékot!
kacsa7, Saturday, 07/02/09 09:16
 
comments (3)
 
 
igaz új vagyok és nem tudom hogyan volt eddig de ez nagyon tetszik!! :)
2 edits
és mikor fog ez müködni is?
1 edits
nálam működik :)
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed