Rajtolnak az Esport Fest kvalifikációk!
Igen-igen-igen! Ismét itt az idő, hogy megmozduljon a magyar esport közösség színe java, ugyanis újabb offline rendezvény kerül megrendezésre Budapesten, melynek online kvalifikációit az ESL berkein belül fogjuk lebonyolítani. Itt az Esport Fest!

Főszerepben az esport!

Piros betűs ünnep lesz a magyar esport számára Március 28. ugyanis a Special Effect Media, az Egymillióan a magyar esportért mozgalom és az Otherworld élménymagazin közös kooperációjának köszönhetően megrendezésre kerül az I. magyar Esport Fesztivál, röviden az Esport Fest. A 4 hivatalos játékból az online kvalifikációk után Magyarország legjobb játékosai küzdhetnek egy gigantikus élő show keretén belül a közel 300.000 forintos összdíjazásért, illetve a további tárgynyereményekért. A döntők igényes, modern, a magasabb elvárásokat is kielégítő helyszínen kerülnek megrendezésre a MOM Sportközpontban lenyűgöző színpadi környezetben. Lehet ezt még fokozni? Lássuk a részleteket!

SpecialEffectsMediaOtherWorldHUesportmillaesportfestHU

Hivatalos versenyjátékok

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy egy újabb nagyszabású rendezvény online kvalifikációt szervezhetjük meg Nektek a verseny 4 hivatalos versenyjátékból, amik a következők: LoL, Dota 2, CS:GO és Hearthstone. Mindegyik játékból többlépcsős kvalifikációs rendszeren keresztül juthattok ki az élő rendezvényre, ahol csak a döntő mérkőzés kerül majd megrendezésre. Minden nevezéssel kapcsolatos információt a játékspecifikus hírben olvashattok. Válasszátok ki kedvenc játékotokat és irány a nevezés!

LoL (5on5)
CS:GO (5on5)
Dota2(5on5)
Hearthstone (1vs1)


Az online kvalifikációs mérkőzéseket Magyarország legismertebb közvetítői fogják elhozni nektek, akik nem más, mint a LCS-t magyar nyelven castoló Magyar LoL TV neves tagjai, Magyarország legprofibb Dota2 castere TZeusz, illetve a mostanság több neves nemzetközi versenyt adó, FollowSPRAY vezette GamePlanTV. Már most érdemes követni ezeket a csatornákat, hogy ne maradjatok le semmiről!

Díjazás

A versenyek győztesei a hírnéven és az elismerésen túl, remek díjazásokban is részesülnek, ugyanis a különböző értékes tárgynyeremények mellett, közel 300.000 ft készpénz kerül kiosztásra, a négy játékban.


CSGO, Dota2, LoL díjazás játékonként
Helyezett
Nyeremény
50.000 forint + tárgynyeremény
25.000 forint + tárgynyeremény
10.000 forint + tárgynyeremény
Hearthstone díjazás
Helyezett
Nyeremény
10.000 forint + tárgynyeremény
5.000 forint + tárgynyeremény
2.000 forint + tárgynyeremény

Koncert és egyéb programok!

Érdemes lesz kilátogatni a rendezvényre, hiszen az e-sport versenyek mellett egyéb szórakoztató programok várnak titeket, többek között kipróbálhatjátok a GTA 5 PC-s verzióját, játszhattok az Evolve-al és egész nap különböző nyereményjátékokon vehettek részt. Ezen felül a verseny napján, Köteles Leander zenekara, az AM I GOD is zenél Nektek majd, íme egy kis ízelítő a zenekar dobosától.A fesztivállal kapcsolatos további információkat és friss híreket keressétek az Esport Fest hivatalos weboldalán és Facebook oldalán! Láthatjátok, egy igazán ígéretes rendezvény indul útjára, így ezúton is szeretnénk mindenkit bíztatni a részvételre. Sok sikert, jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

Gabu, Monday, 16/02/15 04:11
  Links
Egymillióan a magyar esportért
Esportfest hivatalos weboldal
Otherworld élménymagazin
Special Effects Media
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed