Bemutatkozik az ESL South East European Championship!
Csatlakozz Te is az ESL South East European Championship selejtezőihez! Egy teljesen egyedülálló versenysorozat lát napvilágot az ESL szervezésében, ami csak és kizárólag a délkelet-európai országban élőket célozza meg!

Mi a South East European Championship?

Az ESL Southeast Europe Championship (ESL SEEC) egy több játékból megrendezett esport verseny, a délkelet-európai játékosok számára. Célja, hogy felkarolja a régióban élő esport közösségeket úgy, hogy játéklehetőséget biztosít az országoknak, hogy megküzdjenek egymással, közösen fejlődjenek, majd a legjobbakat a nagyközönség is megismerhesse úgy, hogy mindeközben magasszínvonalú és érdekes tartalmat ad a szurkolóknak is. DFM vs Dark Passage? Jól hangzik ugye?

A résztvevő országok 6 külön régióra lesznek bontva, amire pedig nagyon büszkék vagyunk, hogy Magyarország a hazai szekció kimagasló aktivitása miatt külön selejtezőt rendezhet csak és kizárólag magyar játékosoknak. A felosztás a következő:

 • Saját selejtezőt rendezhet: Törökország, Bulgára, Magyarország
 • Összevont selejtezőt rendezhet: Görögország+Ciprus, Románia + Moldova, adriai régió országai( Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia Herczegovina, Montenegró ( Koszovó), Macedónia, Málta, Albánia)


 • Fontos! A régió nyelvezetének sokszínűsége miatt a verseny hivatalos nyelve az angol, azonban mi a hazai szekció magyar hírein keresztül igyekszünk minden segítséget megadni. A verseny a megújult ESL weboldalon lesz, ott már minden infóhoz angolul juthattok hozzá.

  Nevezés és hivatalos játékok!

  A verseny 5 hivatalos játéka : Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Starcraft 2 és World of Tanks. Minden versennyel kapcsolatos részletet itt megtaláltok:

  ESL South East Europe Championship hivatalos oldal!

  (Nevezéshez kattints a linkre!)  Mi a díjazás?

  A verseny összdíjazása, amit a nemzetközi versenyen nyerhettek összesen 5000 euró, ezen felül a hazai LoL és WoT selejtezőkön különböző játékbeli nyereményekhez juthattok a hazai selejtezőkön is. A pénzdíjazás a következőképp oszlik meg:

  ESL SEEC díjazás
  Helyezés/Játék
  WoT
  LoL
  CS:GO
  Hearthstone
  Starcraft 2
  1.helyezett
  €1.400,00
  €650,00
  €650,00
  €150,00
  €150,00
  2.helyezett
  €700,00
  €250,00
  €250,00
  €50,00
  €50,00
  3.helyezett
  €400,00
  €125,00
  €125,00
  €25,00
  €25,00


  Lebonyolítás és kvalifikációs slotok

  A selejtezők minden országban egységesek, összesen 2 selejtező kerül megrendezésre ahonnan legjobb 4 játékos/csapat kvalifikálhatja magát a 8 fős/csapatos hazai nagy döntőbe. A nagy döntőből az országok meghatározott mennyiségű slotot kaptak az egyes játékokból, melyet az alábbi táblázat szemléltet.

  ESL SEEC slotok
  Törökország
  Görögország
  + Cyprus
  Bulgária
  Románia
  + Moldova
  Adriai régió
  Magyarország
  LoL
  3
  2
  2
  2
  3
  4
  CS:GO
  3
  2
  2
  2
  3
  3
  Hearthstone
  3
  2
  2
  2
  2
  3


  Minden játékból összesen 16 játékos/csapat versenyez a nemzetközi porondon, 4*4 fős csoportokba osztva. Minden csoport egy Double Elimination bracket lesz, ahonnan a top2 kvalifikálhatja magát a verseny egyenenes kieséses szakaszába. A verseny utolsó szakasza azaz, a Playoff az ESL kölni stúdiójából, az ESL hivatalos közvetítői által lesznek közvetítve!

  Minden tiszta! Hogyan tudok nevezni?

  Minden részletet és a jelentkezés lehetőségét megtaláljátok az ESL South East Europe Championship hivatalos oldalán. Onnan kiválasztva a játékot, az Upcoming Cups menüpontban láthatóvá válnak a kupák.
  Kérdésed van? Nyiss support ticketet!

  Kövesd a South East Europe Championship facebook oldalát!
  Gabu, Saturday, 25/10/14 11:21
   
  comments (4)
   
   
  Zsír! Hajrá srácok!!!
  Reméljük a legjobbakat, köszi! :)
  Ez egy jó lehetőség, hogy bizonyítson a sok magyar játékos/csapat. Sok sikert minden nevezőnek!
  Sok sikert testvérek
   
   
   
  Information:
  • info write comment not allowed