Esport Fest LoL: Vége a kvalifikációknak!
Hétvégén végetért az Esport Fest LoL kvalifikációjának 2. selejtező állomása is, így kialakult az 8 fős mezőny, amiből végül a két döntős résztvevő mérkőzhet meg az Esport Fest színpadán Március 28.-án a MoM Sportközpontban. Lássuk, kik vették sikerrel az előző hetek küzdelmeit!
SpecialEffectsMediaOtherWorldHUesportmillaesportfestHU

Az első kvalifikáció

Az első kvalifikációs állomásra összesen 43 csapat adta le nevezési szándékát, melyből a Check-In fázis végén 36 kezdte meg a küzdelmeket. A csapatok elsődleges célja a TOP4-be jutás volt, onnantól kezdve már csak a jobb kiemelésekért folytak a küzdelmek. Az első versenyen ténylegesen Magyarország legjobb csapatai küzdöttek amit végül a végzet galambjainak, azaz a Pigeons of Doom-nak sikerült megszerezni. Érdekesség, hogy a döntő mérkőzésen, a South East Europe Championshipen legtovább menetelő GETRO NEM CSALT csapatát győzték le. A bronzmeccs két, az előző PlayIT-n élőben szereplő csapat küzdelmét hozta az Astronomical és az ex DFM Wonder Stag Esports vívtak gigászi csatát, melyből utóbbi sima 2:0-ás eredménnyel szerezte meg a 3. helyet.

 • Selejtező ágrajza

 • A második kvalifikáció

  Egy héttel később ismét megadatott a lehetőség, hogy újabb 4 csapat kvalifikáljon a TOP8-ba. A verseny ezúttal nagyobb népszerűségnek örvendett, mint az 1 héttel ezelőtti, ugyanis 54 nevezett csapatból, 47 kezdte meg a versenyzést. Úgy tűnik a TempName csapata a 2. selejtezőre tartogatta az energiáit, ugyanis teljesen egyértelmű módon nyerték meg a 2. selejtező küzdelmeit a Lightning Rats ellenében, akik ezzel az ezüsttel szintén továbbjutók. A 3. helyen a Anonim Alkoholistak AA, míg a 4. helyen Awesome Reapers szintén csatlakozik a TOP8-as mezőnyhöz.

 • Selejtező ágrajza
 • A TOP8 küzdelmei hétvégén indulnak!

  Itt az ideje, hogy összeeresszük a két kvalifikáció 4-4 bejutó csapatát, mely ezen a héten Szombaton és Vasárnap kerül megrendezésre.


  Ágrajz


  Íme az ágrajz! Érdekes mérkőzéseket lehetünk majd szemtanúi az biztos, mit gondoltok melyik két csapatot láhatjuk élőben az Esport Festen?

  Kövess minket a Facebookon!

  Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
  Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
  ESL Magyarország @ FB

  Gabu, Tuesday, 03/03/15 11:40
    Links
  Egymillióan a magyar esportért
  Esportfest hivatalos weboldal
  Otherworld élménymagazin
  Special Effects Media
   
  comments (0)
   
   
  No comments yet.
   
   
  Information:
  • info write comment not allowed