Esport Fest DotA 2 Kvalifikációk eredményei
Lezajlottak az Esport Fest DotA 2 selejtezői, kiderült, hogy melyik 8 csapat fog megküzdeni a döntőbe való bejutásért. A tét nem kicsi. Nézzük a versenyzőket.

SpecialEffectsMediaOtherWorldHUesportmillaesportfestHU

Első kvalifikáció


Selejtező ágrajza

Az első kvalifikációs állomásra összesen 15 csapat adta le nevezési szándékát, melyből a Check-In fázis végén 14 kezdte meg a küzdelmeket. A kicsi érdeklődés nem szegte a csapatok kedvét, hiszen a legtöbben Magyarország első hivatalos Dota 2 csapatát várták, hogy megmutassa tudását a nagyközönség előtt. Attól függetlenül, hogy a legjobb négy csapat jutott tovább(A Docler Myrmidons, a FK 4321, a NoSkillJustKill és a HuHuXXL), a kupa végigment, a következő eredménnyel:
1. Docler Myrmidons
2. HuHuXXL
3. NoSkillJustKill


Második kör


Selejtező ágrajza

Az érdeklődés nőttön nőtt, már 25 csapat jelentkezett a második körre, amiből 22 csapat kezdte el a bajnokságot. Több híres Dota csapat is felbukkant, melyeket nagy örömmel fogadott a közvetítést követő közönség. A négy tovább jutott csapaton kívül(A 3k players, a OGC, a The Fire Rises és a Total Fatal Error), itt láthatjátok a vasárnapi végeredményt:
1. 3k players
2. negylabumacska
3. The Fire Rises


Gratulálunk mind a nyolc csapatnak!

Itt még nincs vége

A kupa utolsó megmérettetése az Esport Fest-re való kijutásért nemsokára kezdetét veszi, erről bővebben itt olvashattok: TOP 8 információk

További információk

A fesztivállal kapcsolatos további információkat és friss híreket keressétek az Esport Fest hivatalos weboldalán és Facebook oldalán! Sok sikert jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

Pala, Tuesday, 03/03/15 15:17
  Links
Egymillióan a magyar esportért
Esport Fest hivatalos weboldal
Otherworld élménymagazin
Special Effects Media
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed