DotA 2 Christmas Cup
Az év végére és a karácsonyra való tekintettel az ESL Hungary Dota2-es szekciója meghirdeti az első ChristmasCup elnevezésű versenyét. Persze az ESL angyalkája se várja üres kézzel a jelentkező csapatokat. Nézzük a részleteket.

A kupa menete

A kupa egyenes kieséses rendszerben zajlik, BestOf1-es formációjban, ami annyit jelent, hogy egy győzelem már elég a továbbjutáshoz. Az eddigiekkel ellentétben ez a verseny egy napos lesz, tehát minél előbb játsszátok le a meccseiteket, annál gyorsabban törhettek előre az ágrajzban.

Jutalmak

Minden játékosnak dupla XP jár az ESL oldalán a versenyen való helytállásért, emellett az első csapat egy karácsonyi kitüntetésben részesül az ESL angyalaitól:

Feltételek

A versenyben való részvételhez és ezáltal a jutalmak megszerezéshez mindössze csak egy dologra van szükségetek, méghozzá egy Dota2-es játékfiókra az ESL oldalán.
Aki esetleg ezzel még nem rendelkezik, ezen a linken pótolhatja:
Játékfiókom hozzáadása
Továbbá megkérünk minden csapatot, hogy a meccs befejezése után készítsenek egy képernyőkép mentést (endscreen) a mérkőzés eredményéről, majd töltsék fel azt a meccs oldalukon a megadott helyre. Köszönjük!
További információ a kupa szabályzatban, a fontos linkek fülnél.Időpont: 19:00 20/12/2014
Jelentkezés: Regisztrálás
Játékmód: 5on5
Check-In: Check-In (16:40)
Szükséges: DotA 2 játékfiók
Lebonyolítás: Egyenes kiesés

Fontosabb linkek


Szabályzat: A Christmas Cup szabályzata

ESL kezelési útmutató: Új vagy a rendszerben? Tekints meg ezt a regisztrációs segédletet!

Support ticket: Bármi problémátok adódik, nyissatok egy support ticketet!

Egymillióan a magyar esportért!

A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!


Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

ESL Magyarország @ FB

Pala, Monday, 15/12/14 09:25
 
comments (2)
 
 
Lenne 2 kérdésem:
1. Mennyi a minimális létszám, amivel a kupa meg lesz tartva?
2. Lehet nevezni olyan csapattal, ahol csak 1 magyar van?
Helló! Akár két csapat esetén is elindítjuk, de a legideálisabb az olyan 4 csapattól kezdődne, határ a csillagos ég. Viszont mivel ez egy magyar kupa, emiatt legalább három embernek magyarnak kell lennie a nevezéshez.
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed