PlayIT Dota2 verseny - Sorsolás
Először is szeretnénk elnézést kérni a tegnapi kis malőrért sajnos egyéb technikai és kommunikációs probléma miatt nem tudtuk időben publikálni sorsolást, remélhetőleg a verseny innentől kezdve gördülékenyen tud futni. Hogy ez így alakuljon, szeretnénk minden segítséget megadni, azoknak is akik még esetleg nem annyira jártasak a rendszer kezelésében.
A verseny végül 26 csapattal rajtolt el, aminek tabelláját az alábbi linken éritek el.

 
PlayIT csoportkör tabella
 


Tudnivalók

A nevezett csapatok számát tekintve némi változtatást eszközöltünk a csoportkör lebonyolításával kapcsolatban.

A fordulók rögzített határidejéhez nem szükséges ragaszkodni
A mérkőzéseket le lehet játszani előbb is, sorrendtől függetlenül
Csoportkör befejezésnek határideje: Ápr 9.

Gyakran Ismételt Kérdések

Útmutató az ESL-n még kezdő felhasználóknak képi segítséggel.

Hol tudom megnézni, hogy kik az ellenfeleim?Ezt megnézheted a folyamatosan frissülő tabellában a fenti linken, illetve az oldal jobb alsó sarkában, a Nyitott meccsek menüpontban.

- Nyitott meccs -

Hol tudom az ellenféllel felvenni a kapcsolatot? Minden játékos és csapatvezető STEAM elérhetősége megtalálható az adott csapat adatlapján a Tagok menüpontban, illetve a játékos adatlapján a Játékfiókok menüben. Továbbá az ESL Chaten direktbe tudtok írni egymásnak, ha online ellenfeletek az oldalon.

- Tagok -
- Játékfiók -
- ESL Chat -

Hol tudom leadni az eredményt? Az eredményleadást a Match Setup-ra kattintva érhető el. Ahhoz, hogy a mérkőzés lezárt legyen mindkét félnek le kell adnia azt.

- Match Setup menüpont -

Honnan látom, hogy lezáródott egy meccs? Alapesetben a mérkőzés státusza "Open", amint mindkét fél leadta ugyanazt a helyes eredményt, a mérkőzés státusz "Closed" ra vált. Ezt a Match Details menüpontban követhetitek nyomon.

- Meccs Details menüpont -

Nem érjük el/ nem tudunk megegyezni időpontban, mi a teendő? Amennyiben nem értek el egy csapatot, avagy nem sikerül időpontban megegyezni a Match Setup menüpontban találjátok az óvás írása menüpontot. Erről mindkét fél emailes értesítést kap, majd egy admin közreműködésével megbeszélésre kerül az időpont.

- Óvás menüpont 1. lépés -
- Óvás menüpont 2. lépés -

Nem vagyunk meg 5en, használhatunk-e beugrót? ESL szabályzat külön kitér a beugrókra. Lehet használni beugrókat, viszont:
a, A beugrónak regisztrálni kell ESL oldalán
b, A beugrónak meg kell adnia a Steam_ID-ját
c, A beugró DotA 2 account-jának minimum level 30-nak kell lennie.

Az ellenfél rossz eredményt adott le, pedig mi nyertünk, mit kell csinálni? Amennyiben ez a véletlen műve és elírás történt a másik csapat felülírhatja a rosszul leadott eredményt, majd ennek ismét elfogadásra kell kerülnie a másik csapatnak. Abban az esetben ha csalásról van szó, mindenképp nyissatok óvást a meccshez.

Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

Gabu, Tuesday, 25/03/14 08:56
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed