Bemutatkozik a magyar ESL DOTA2 szekciója!
Kedves Játékosok! Sorra érkeznek a nagyobbnál-nagyobb Dota2 bejelentések a nemzetközi fronton, ebből kifolyólag úgy láttuk, hogy itt az ideje, hogy az ESL Magyarország megnyissa kapuit a Dota2 játékosok előtt.

Bemutatkozás

Sokaknak bizonyára ismerősen hangzik az Electronic Sports League – röviden ESL – neve, azonban akiknek még nem, azoknak most dióhéjban összefoglaljuk a legfontosabbakat. Az ESL a világ egyik legnagyobb és legrégebben létrehozott elektronikus sportokkal foglalkozó szervezete, melyről világszerte komoly elismeréssel nyilatkoznak a játékosok. Számos nemzetközi és országos versenysorozat valamint offline rendezvény, mint például az Intel Extreme Masters vagy az éppen nemrég bejelentett ESL One fűződik nevükhöz.ESL.HU Dota2!

Magyarország immáron több esztendeje büszkélkedhet saját ESL szekcióval, melynek keretében a játékosok összemérhetik tudásukat, versenyeket szervezhetnek és becsatlakozhatnak a legrangosabb európai bajnokságokba. Az Electronic Sports League egyelőre még nem hódította meg a magyar Dota 2 közösséget, azonban ezen most változtatunk!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy csatlakozva a magyar ESL admin gárdájához vadonatúj, kizárólag hazai játékosok számára létrehozott kupákat/ligákat indítunk útjára.

Célok

Egyértelmű célunk a játék hazai népszerűsítése, a rangos nemzetközi versenyeken keresztül az ESL és ezzel az elektronikus sportok világának bemutatása, illetve, hogy rendszeres hazai kupák által folyamatosan új csapatok alakulhassanak és maradhassanak együtt tartósan. Ennek megfelelően amire számíthattok:

 • Rendszeres kupák szervezése
 • A-Series ligarendszer beindítása
 • Csapatregisztrációs és ESL kezelési segédletek nyújtása
 • Rangosabb versenyek bemutatása
 • Később offline rendezvények rendezése


 • Adminok

  Ezt a nemes feladatot két nagyon lelkes a Dota2 közösség krémjéből már jól ismert játékos/szervező vállalta magára anyMmal és 8258014 személyében. Hamarosan nagy bejelentésre fog sor kerülni, főoldalunk is épül - szépül, tehát mindenképp érdemes lesz visszatérni a legújabb információkért. Addig is sok sikert és jó játékot kívánunk mindenkinek!

  Kövess minket a Facebookon!

  Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
  Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
  ESL Magyarország @ FB

  Gabu, Wednesday, 05/03/14 08:41
    Links
  Dota2 főoldal
   
  comments (6)
   
   
  vicc
  Szotyi3 wrote:
  vicc


  mi a baj kedves szotyi ?
  Semmi baj, csak viccesnek tartom, hogy (no offense) te még regisztrálva se voltál idáig az oldalra mégis megkaptad ehhez a jogot, nekem meg ugyan ebben a témában választ sem(!) irtak vissza az adminok az utóbbi hónapokban.
  Kedves Szotyi! Teljes mértékben igazad van, ez sajnos az én saram most. Mindazonáltal rengeteg munka elé nézünk, így ha még mindig szeretnél tagja lenni a csapatnak kérlek vedd fel a kapcsolatot anyMmal-al, én is egyeztetek vele ezzel kapcsolatban.

  Üdv,
  Gabu,
  HU MLA
  Szotyi3 wrote:
  Semmi baj, csak viccesnek tartom, hogy (no offense) te még regisztrálva se voltál idáig az oldalra mégis megkaptad ehhez a jogot, nekem meg ugyan ebben a témában választ sem(!) irtak vissza az adminok az utóbbi hónapokban.


  Szerintem versenyszervezéshez semmi köze annak, hogy régóta vagy regisztrálva. Szóval én személy szerinte nem is értem a felháborodásod okát !
  1 edits
   
   
   
  Information:
  • info write comment not allowed