Esport Fest CS:GO - Kvalifikációk eredményei
Hétvégén végetért az Esport Fest CS:GO kvalifikációjának 2. selejtező állomása is, ahol ismét rekordot döntöttünk! A két selejtező után kialakult az a 8 fős mezőny, amiből végül a két döntős résztvevő mérkőzhet meg az Esport Fest színpadán Március 28.-án a MoM Sportközpontban.
SpecialEffectsMediaOtherWorldHUesportmillaesportfestHU

Az első kvalifikáció

Az első kvalifikáció során örömmel láttuk, hogyan nagyon sokan, rekordszámúan jelentkeztetek. Összesen 65 csapat jelentkezett és ebből 55-en checkineltetek be. A csapatok, ahogyan a második kvalifikációs részen is a TOP4-be jutásért küzdöttek, hiszen ez jelenti a TOP8-as Final-ba való bejutást. Miután ez megvolt, a jobb kiemelésért küzdöttek. Végül az első helyet talán nem nagy meglepetésre a GameAgents csapatának sikerült megszereznie. Második helyen a KnockOutStars csapata végzett. A bronzmeccsen végül az OBSCURE.CSGO győzedelmeskedett a KnowYourself csapatával szemben. • Selejtező ágrajza

 • A második kvalifikáció

  A második kvalifikáción ismét rekordot döntöttünk a nevezett csapatok számát tekintve. Több mint százan, pontosabban 117-en jelentkeztetek, de ebből a még szintén nagyon soknak számító 107 csapat jelezete a checkin folyamán, hogy részt akar venni a versenyen. Az első kvalifikáción nem vett részt a ROCK Esports csapata, de most jelentkeztek és meg is nyerték ezt. A legfőbb kihívójuk a teamwork.go volt, de csak a második helyen tudtak végezni. A harmadik pozicíót az új lineuppal feltűnő ancients csapata szerezte meg. Végül, de nemutolsó sorban a negyed helyen a PIXEL.CSGO végzett. • Selejtező ágrajza
 • A TOP8 küzdelmei jövőhéten indulnak!

  Itt az ideje, hogy összeeresszük a két kvalifikáció 4-4 bejutó csapatát. A TOP8-as Final jövőhét hétfőtől egészen vasárnapig tart.


  Ágrajz


  Íme az ágrajz! Érdekes mérkőzéseket lehetünk majd szemtanúi az biztos, mit gondoltok melyik két csapatot láhatjuk élőben az Esport Festen?

  Kövess minket a Facebookon!

  Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
  Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
  ESL Magyarország @ FB

  wAs, Wednesday, 04/03/15 14:43
    Links
  Egymillióan a magyar esportért
  Esportfest hivatalos weboldal
  Otherworld élménymagazin
  Special Effects Media
   
  comments (0)
   
   
  No comments yet.
   
   
  Information:
  • info write comment not allowed