CS:GO 5on5 I. Esport Fest Első Selejtező - Eredményhirdetés
Lezárult az Esport Fest első CS:GO kvalifikációja, melyből az első négy helyen végző csapat már továbbjutott. Nézzük, hogy a mi esetünkben kik lettek azok.

Az első selejtező

Az első selejtezőre rekordszámú csapat jelentkezett. Összesen 65 csapat jelezte, hogy részt akar venni a versenyen, de ebből "csak" 55 csapat checkinelt be. Talán sok izgalmat nem hozott a selejtező, hiszen a 4 kijutó közül az összes kiemelt volt.
Az sem volt nagy meglepetés, hogy a Volgare az első helyen jutott tovább a Top8-as Final-ba. Másodikként a KnockOut Stars csapata jutott tovább. A harmadik helyet az urbanlegends, míg az utolsó, de még kijutást érő helyet a skipp! csapata foglalja el.

SpecialEffectsMediaOtherWorldHUesportmillaesportfestHU

Nevezés

A második selejtezőre, ami szombaton lesz megrendezve, már lehet nevezni. Úgy tűnik ismét rekordszámú nevezőszámot érhetünk el. A versenyek a már megújult ESL Play rendszerén mennek, ahol az egyes kupaoldalakon a jobb felső sarokban lépéséről-lépésre követhetitek a szükséges tennivalókat. Kattints a nevezésre, hogy eljuss a kupaoldalra!

I. Esport Fest
selejtező #2
Dátum:
2015.02.28-01.
Kezdés:
17:00 CET
Rendszer
BO1
Top4
Továbbjutó

Szabályzat & Résztvevők

ESL Útmutató

Készítettünk egy útmutatót az ESL-el használatával kapcsolatban. Nagyon egyszerűen tudtok navigálni az oldalak között, ha a tartalomjegyzékben lévő címekre kattintotok, rögtön a keresett témára ugorhattok. A linkre kattintva tudjátok letölteni vagy megnézni az útmutatót:

ESL Útmutató


Díjazás

A 2 kvalifikált csapat élőben, 85.000 forintért játszhat, de emellett sok tárgynyereményben is részesülnek, valamint a 3. helyezést elérő csapat is kap nyereményt:

I. Esport Fest díjazás
Helyezett
Nyeremény
50.000 forint + tárgynyeremény
25.000 forint + tárgynyeremény
10.000 forint + tárgynyeremény


További információk

A fesztivállal kapcsolatos további információkat és friss híreket keressétek az Esport Fest hivatalos weboldalán és Facebook oldalán! Sok sikert jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB
ESL Hungary CSGO @ FB

wAs, Friday, 27/02/15 08:48
  Links
Egymillióan a magyar esportért
Esportfest hivatalos weboldal
Otherworld élménymagazin
Special Effects Media
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed