ESL Hungary CSGO Szekció - Kérdőív

Majdnem egy év telt el az előző kérdőív óta. Azóta rengeteg minden történt a magyar CSGO világában. Sok minden változott, átalakult. Így szükségességét éreztük a véleményetek kikérését.

Reméljük, tudtok szánni 5 percet erre a rövid kis kérdőív kitöltésére! Sokat segítenétek nekünk, de főleg magatoknak, hiszen azt kapnátok, amit akartok!

A kérdőívben olyanokra kell válaszolni, mint mikor legyenek megrendezve az egy napos esti kupák, melyik nap és hány órakor. Illetve szó kerül a nevezési díjas kupákról, valamint a végén bővebben kifejtheted ötleteidet.

Tehát kérnénk mindenki, aki kicsit is szeretné jobbá és színvonalasabbá tenni az ESL versenyeit, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet!

Akkor jöjjön az a bizonyos kérdőív:

ESL Hungary CSGO - Kérdőív

Ha naprakész akarsz lenni a magyar ESL CSGO 5on5, 1on1 kupákkal, illetve a LAN selejtezőkkel kapcsolatban, akkor csatlakozz a Facebook csoportunkhoz.

Kiemelt szervertámogatónk a Serverhive!

ServerHive - Minőségi COD, CS szerver!!! A bátrak saját csapatot építenek és a győzelemre törekednek. A győzelemhez pedig elengedhetetlen a jó háttér. A legjobb játékszervereket gyűjtik össze a legjobb VoIP szerverekkel és óriási kedvezményekkel. Alapozd meg a sikereidet és válassz kedvezményes csomagjaikból.


Egymillióan a magyar esportért!

A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!


Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

wAs, Wednesday, 11/02/15 11:23
  Links
CS2HU
ServerHive
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed