CS:GO 5on5 ServerHive #1 Hungary
A mai naptól kezdve a régi oldalunktól részben búcsút intünk, de nincs miért csüggedni, mivel már kész is az új oldal, ahol vár benneteket a már megszokott 5on5 CSGO kupa.

A híreket egyelőre még itt olvashatjátok, majd később ezt is az új oldalon tehetitek meg.
De ha naprakész akarsz lenni a magyar ESL CSGO 5on5, 1on1 kupákkal, illetve a LAN selejtezőkkel kapcsolatban, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz.

Facebook csoport

5on5 ServerHive #1 Hungary

Az új oldal első kupáját, ami egy rendhagyó 5on5 kupa lesz, jövő hét hétfőn (2015.02.16.) rendezzük meg, 18 órás kezdéssel.

Kupa előtt gyakorlásnak mindig jó egy kis deathmatchezés. Most kipróbálhatjátok a jó minőségű ESL Hungary FFA DM szerverét, amely 128 tickes.
A szerver IP-je: 80.249.171.71:27015
Klikk a joinoláshoz


Az új felületen, középen találtok meg minden információt a kupával kapcsolatban. A kupa kezdési időpontját, a checkin időpontját, a megújult szabályzatot, illetve lejjebb rövid infókat, valamint segítségnyújtásra elérhetőségeket.


Az új oldal/Nevezés


Jobb oldalt a nevezés menetét találod meg. Kiválaszthatod melyik csapatoddal akarsz nevezni, majd a rendszer leellenőrzi, hogy minimum 5 játékosnak ki van-e töltve a SteamID-je. Ha ez megvan, akkor utána tudsz rányomni a "Sign up" Nevezés gombra.

Miután megtörtént a nevezés, láthatod, hogy van checkin. Checkinelni a kupa előtt 20 perccel lehet 10 percen keresztül.

Ha nem sikerült a checkin, de mégis szeretnétek részt venni a kupán, akkor keressetek meg egy admint, és jelezzétek ezt neki. Ezt legegyszerűbben itt tudod megtenni.
Kiemelt szervertámogatónk a Serverhive!

ServerHive - Minőségi COD, CS szerver!!! A bátrak saját csapatot építenek és a győzelemre törekednek. A győzelemhez pedig elengedhetetlen a jó háttér. A legjobb játékszervereket gyűjtik össze a legjobb VoIP szerverekkel és óriási kedvezményekkel. Alapozd meg a sikereidet és válassz kedvezményes csomagjaikból.


Egymillióan a magyar esportért!

A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!


Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

wAs, Monday, 09/02/15 16:23
  Links
CS2HU
ServerHive
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed