Predstavljamo vam 3on3 Medium Tanks Cup #1!
Nakon odigranih 1on1 i 7on7 kupova vrijeme je i za prvi 3on3 kup. Predstavljamo vam prvi hrvatski 3on3 Medium Tanks Cup sa nagradama u goldu. U slučaju većeg broja timova, ubuduće će biti i veći nagradni fond.
Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Informacije


Prvi takav 3 na 3 kup održati će se u nedjelju 07.10. Igrati će se double elimination bo1 (best of one), dok će finale biti bo3 (s pobjedom prednosti iz winners bracketa). Detalje oko pravila možete pročitati na leagueinfo stranici kupa.

Kao što većina već zna, sva natjecanja igraju se na Europskom server te su svi sudionici obavezni unijeti ingame nickname kao gameaccount. To možete učiniti na linku: WoT (EU) Gameaccount. U polje "value" upisujete svoj ingame nick (bez clan taga).

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Nagrade

A sada ono što ste željno čekali. Najbolje ekipe biti će i nagrađene vrijednim nagradama u obliku ingame WoT golda za svakog igrača.

1. 5,000 x3 WoT gold
2. 3,500 x3 WoT gold
3. 2,500 x3 WoT gold
4. 1,500 x3 WoT gold


3on3 Medium Tanks Cup #1 - Prijava na kup

Za prijavu na 3on3 Medium Tanks Cup #1 u timu mogu biti najviše 5 igrača. Stoga, ukoliko se već nalazite u ekipi s kojom aktivno sudjelujete na kupovima, najjednostavnije je da kreirate 'Subteam' uz pomoć Team Control Centra koji možete pronaći u podnožju stranice vašeg tima.
Ukoliko to nije vaš slučaj, jednostavno napravite novi tim te pripazite da u timu imate najviše 5 igrača.

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Check-in sistem na kupu

Kao i na svakom kupu do sada, ponovno koristimo ESL check-in opciju.

Pa da to ukratko objasnimo: Check-in znači da morate potvrditi igranje na kupu u kratkom vremenskom razdoblju prije početka kupa.
Dakle u slučaju ovog kupa, morate obaviti check-in u vremenu između 19:30 i 19:50. Samo timovi koji naprave check-in imaju pravo nastupa na kupu. Čim odete na početnu stranicu kupa možete vidjeti mali check-in prozorčić, sigurni smo da ćete se lako snaći :)

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Kontakt za vrijeme kupa

Kako bi olakšali dogovaranje mečeva te hvatanje admina oko bilo kakvih pitanja, barem jedan predstavnik tima obavezan je biti na IRC kanalu #esl.hr na quakenet.org serveru. Za one koji nemaju iskustva s IRCom, spojite se preko webchata -> LINK

Čujemo se par minuta prije početka!

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Pojašnjenje pojmova


Double elimination

Ukratko, to znači da morate 2 puta izgubiti meč da bi ispali iz kupa. Ukoliko obratite pozornost na izgled bracketa, vidjet ćete da postoje Winners bracket i Loosers bracket (WB/LB). U Winners bracketu kako se da zaključiti ostaju samo pobjednici dok u Loosers bracket odlaze svi koji su izgubili meč.

Ako ste izgubili taj jedan meč u winners bracketu, ne odustajte! Prelazak u Loosers bracket daje vam priliku da nastavite igrati čak i za prvo mjesto jer se veliko finale zapravo odvija između pobjednika Winners bracketa i pobjednika Loosers bracketa. Jedino gubitak meča i u Loosers bracketu znači da ispadate iz kupa!
Kapetani timova koji završe kup među prva 4 mjesta trebaju poslati support ticket sa imenom tima, i ingame imenima 3 igrača koji trebaju dobiti nagrade.

A sada detalji za prijavu te osnovne informacije:

3on3 Medium Tanks Cup #1 - Sažetak


World of Tanks 3on3
Medium Tanks Cup #1:

Signup!

Signup otvoren!
Datum: Nedjelja, 07.10.2012
Početak: 20:00
Zatvaranje signupa: 07.10.2012. 18:00
Broj timova: 16
Struktura: Double Elimination

 

Pravila:

OBAVEZNO PROČITATI: KOMPLETNA PRAVILA
Mode: Best of One (bo1), finale bo3
Screenshots: End screen
Mape: Fiksno postavljene
 

Pomoć novim igračima

Registriraj se na ESL-u
Unesi Gameaccount

Kontakt

Ingame Chat: ESL.hr
IRC: #esl.hrHrvatski ESL na facebooku

Hrvatski ESL od sada će sve vijesti objavljivati i na svojoj facebook stranici! Stoga pozivamo sve gejmere da što prije lajkaju ESL Croatia na facebooku kako ne bi propustili ni jednu važnu obavijest te kako bi sve novosti dobivali direktno na svoj facebook wall.Wasteful, Wednesday, 03/10/12 18:33
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed