ESL Playercard
 
Prijavi se sada!
Jedan od najvećih problema online gaminga je anonimnost na internetu. Novi korisnički računi brzo se naprave. Igrači koji nemaju hrabrosti priznati pogreške ili poraze mogu vrlo lagano stvoriti novi identitet. Zbog te činjenice naša zadaća je vidljivo povezati što je više moguće igrača sa njihovim ESL korisničkim računima.

Upravo zbog te potrebe osmislili smo ESL Playercard. Playercard se šalje korisniku poštom i uz njega se nalazi verifikacijski kod. Tek kada se kod unese u ESL stranicu korisnik dobiva "Trusted Player" status.

Email adrese za nove račune mogu se lako i brzo napraviti. Sa pravom adresom prebivališta to je puno teže. Svaku registraciju provjeravamo ručno.

Nakon što provjerimo vaše podatke, u izradu šaljemo vaš osobni Playercard. Na kartici se nalazi vaša slika i vaši najvažniji osobni podatci. Kartica nije samo za ukras u vašem novčaniku već vam koristi i na eventima poput Intel Friday Night Games.

Zbog vremena potrebnog za ručnu provjeru, izradu kartice i isporuku moramo inzistirati na jednokradnoj naknadi. Sa cijenom od 8,95 eura uspjeli smo definirati trošak što je najviše moguće. Playercard je važeći punih tri godine.

Sa uvođenjem ESL Playercard-a, eSport u Njemačkoj je dignut na novu razinu kvalitete. U budućnosti igrači će se moći pouzdati u informaciju da točno znaju protiv koga se natječu.
Trust-Level 1
 
Trust-Level 1:
Ovo je osnovna razina. Korisnik poštom dobiva verifikacijski kod. Potrebne informacije su igračevo ime, adresa i datum rođenja. Informacije koje upišete nećete moći više samostalno promijeniti nakon što se registrirate.

Ukoliko trebate više informacija o ESL Playercard-u kliknite ovdje.
Trust-Level 2
 
Trust-Level 2:

Trenutno vrijedi samo za Njemačku.
Trust-Level 3
 
Trust-Level 3:
Ovu razinu možete postići slanjem kopije vaše osobne iskaznice. Podatci sa vaše osobne iskaznice se zatim uspoređuju sa onim podatcima koji se nalaze upisani na ESL-ovim stranicama. Nakon što se podatci usporede i potvrde, kopija osobne iskaznice se uništava. Morate se prijaviti preko skripte prije nego pošaljete kopiju vaše osobne iskaznice.

Daljnje informacije o narudžbi i potrebnim dokumentima za Trust-Level 3 možete pronaći ovdje.
Trust-Level 4
 
Trust-Level 4:

Trenutno vrijedi samo za Njemačku.