ESL Open League u 2. sezona i sa nagradama
Prva sezona ESL Open League je postigla veliki uspjeh sa skoro 500 timova prijavljenih. Sretni smo najaviti vam 2. sezonu sa nekoliko izmjena koje uključuju i nagradni fond do 500€ u hardware nagradama za pobjednika druge sezone. Prijave su otvorene za sve i ovom prilikom pozivamo sve igrače da se prijave u ESL Open League i da se natječu za svoje mjesto u ESL Major League.

Što je "ESL Open League"?

ESL Open League je otvorena za sve CS:GO timove - sve što trebate napraviti da bi sudjelovali je prijaviti se. Stvorite reputaciju i pokrenite svoju natjecateljsku karijeru kroz grupnu fazu i playoff. Grupna faza imati će skupine od 8 timova (isto kao i prošle sezone) i pokušati ćemo napraviti grupe po zemaljama/regijama kako bi npr. timovi iz Francuske mogli igrati jedni protiv drugih što će olakšati komunikaciju unutar grupne faze.Najbolja 4 tima iz svake grupe ući će u ESL Open League playoff fazu, a najboljih 8 timova iz ESL Open League playoff faze kvalificirati će se za slijedeću sezonu ESL Major Leaguea. Uz ulazak u ESL Major League tim pobjednik ESL Open League Summer 2015 također će osvojiti i hadrware nagrade u vrijednosti do 500 eura. Više informacija o ligi možete pronaći na ESL Open League portalu.

ESL Open League - raspored:

Početak: Utorak, 05.05.2015.
Check in: Petak, 01.05.2015. 12:00
Late sign up: Subota, 02.05.2015. 12:00
Check in/Late sign up završava: Ponedjeljak, 04.05.2015. 12:00


Povratne informacije i promjene

Nakon prve sezone ESL Open Leaguea pitali smo sve timove što su mislili da je bilo dobro i na koji način bi mogli unaprijediti vaše iskustvo. Prema vašim odgovorima odlučili smo promijeniti neke stvari.
Sada imamo malu nagradu (hradware u vrijednosti do 500 eura) za najbolji tim sezone. Također smo uvažili i vaš savjet da se igra best of 3 u grupnoj fazi. Nastaviti ćemo poboljšavati vaše iskustvo u ligi i želimo čuti sve vaše sugestije.

Svim CS:GO timovima želimo sreću i dobru zabavu dok se natječu u ESL Open League, vašem prvom koraku u ESL Pro League.

Mojsije, Friday, 10/04/15 08:04
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed