Predstavljamo vam ESL South East Europe Championship
Uključite se u kick off sezonu ESL South East Europe Championship-a! Ovo je prvi ESL-ov projekt koji će pokriti sve zemlje jugoistočne Europe i na taj način stvoriti jedinstveno prvenstvo za natjecatelje i odličnu predstavu za gledatelje. Postanite najbolji u svojoj zemlji i natječite se protiv najboljih igrača iz regije!

Što je South East Europe Championship?

ESL Southeast Europe Championship (ESL SEE) Championship je eSport natjecanje koje uključuje više igara a sudjelovati mogu svi iz jugoistočne Europe. Svrha prvenstva je razvoj scene u regiji omogućujući igračima iz različitih zemalja da se natječu i unaprijede svoju vještinu. Uz to igrači dobivaju i zasluženu regionalnu medijsku praćenost dok fanovima pružaju visoko kvalitetni materijal za zabavu.

Prvenstvo sadrži 6 glavnih regija sa ukupno 16 zemalja:

Pojedinačne zemlje:
Mađarska, Bugarska, Turska
Skupine zemalja:
Grčka + Cipar
Rumunjska + Moldavija
Adria (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija (FYROM), Malta, Kosovo i Albanija)
U ESL South East Championship-u smiju sudjelovati samo igrači i timovi iz gore navedenih regija i zemalja.

Timovi smiju biti mješano sastavljeni sa igračima iz iste regije. Na primjer za Adria regiju, tim smije imati 2 igrača iz Srbije, 2 igrača iz Hrvatske i 3 igrača iz Bosne i Hercegovine.

Važna obavijest!
Svjesno smo odlučili da službeni jezik prvenstva bude Engleski. Sva pravila, vijesti, objave i komunikacija između natjecatelja i organizacije mora biti na engleskom. Unatoč ovoj odluci za većinu zemlja i dalje će postojati prevedene vijesti na njihovim ESL stranicama a uz to potruditi ćemo se i da osiguramo lokalne admine za većinu zemalja.
Svjesni smo da će ovo možda biti problem za neke od igrača i timova koji ne govore tečni engleski no zbog specifičnosti naše regije ne postoji druga opcija.

Koje su odabrane igre?

Za ESL South East Europe Championship odabrano je 5 glavnih i trenutno najpopularnijih igara, a to su: Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Starcraft 2 i World of Tanks! Sve detalje za vašu odabranu igru možete pronaći ovdje:

ESL South East Europe Championship Official Page
(click)Koje su nagrade?

Ukupni novčani nagradni fond koji se nudi u završnoj fazi prvenstva je 5,000 eura. Osim toga za LoL i WoT postojati će i određeni nagradni fond u in-game valutama za kvalifikacijske kupove i natjecanje u skupinama! Niže možete pročitati raspodjelu nagradnog fonda po igrama:

Place/Game WoT LoL CS:GO Hearthstone Starcraft II
1st place €1.400,00 €650,00 €650,00 €150,00 €150,00
2nd place €700,00 €250,00 €250,00 €50,00 €50,00
3rd place €400,00 €125,00 €125,00 €25,00 €25,00

Koji je sistem i koliko igrača/timova prolazi kvalifikacije??

Sistem ESL South East Europe Championship je baziran na 2 regionalna kvalifikacijska kupa i regionalnim finalom! Samo 4 najbolja iz svakog kvalifikacijskog kupa ostvaruju pravo za nastup u finalnim regionalnim kvalifikacijama. Prvih X sudionika finalnog kvalifikacijskog kupa osvojiti će ulaz u završnicu gdje je X broj mjesta za odabranu igru za određenu regiju (više informacija u tablici ispod).

  Turkey Greece +
Cyprus
Bulgaria Romania +
Moldova
Adria Hungary
WoT 2 1 3 3 3 4
LoL 3 3 2 3 3 2
CS:GO 3 2 3 3 2 3
Hearthstone 3 2 2 4 2 3
SC II: HotS 3 2 3 3 3 2

U završnici prvenstva imati ćemo 16 natjecatelja/timova u svakoj igri koji će biti podjeljeni u 4 grupe po 4 igrača/timova. Svaka grupa će igrati double elimination kup sistem gdje će samo prva 2 igrača iz svake grupe napredovati u zadnju fazu prvenstva: Play-off! Play-off će odlučiti završno rangiranje i pobjednike ESL South East Europe Championship-a.
Play-off će ujedno imati i osigurani stream sa najboljim ESL-ovim voditeljima i komentatorima u ESL studiju u Kölnu.

Sve mi je jasno! Kako mogu sudjelovati?

Svi detalji i prijave nalaze na linku ESL South East Europe Championship official page. Potrebno je samo odabrati igru u kojoj se želite natjecati i prijaviti se u kupove koje možete pronaći u kućici s nazivom "Upcoming Cups".

Niste pronašli stranicu? Napišite support ticket!

Stisnite Like na South East Europe Championship Facebook stranici


Mojsije, Friday, 24/10/14 18:41
 
comments (6)
 
 
Diamond 1 Mid laner EUW looking for a team to compete in the tournament. Im from croatia and can transfer my account to EUNE for it.
Za CS:GO je malo glupo sto Adria ima samo 2 slota, gledajuci po rezultatima reprezentacija tih zemalja Bosna, Srbija i Makedonija su bolje nego velika vecina tih zemalja koje imaju vise slotova...
1 edits
Nice
ko god je ovo napravio/organizovaio moram da kazem da je najvecji retard sto postoji :D madjarska ima 3 slota a jednu normalnu ekipu, retard da nema veceg.
Diamond 5 support (na uzlaznoj putanji) trazi team, acc mi je na EUW, mogu se prebaciti na EUNE, mozete mi se javiti na facebooku: https://www.facebook.com/ColdNoney za dodatne informacije :)
Obzirom da je ovo kick off sezona slot distribution se radi prema broju potencijalno aktivnih timova iz određene zemlje/regije. Što u prijevodu znači da nije važno koliko zemlja ima "normalnih" ekipa već koliko ima aktivnih ekipa. U slijedećoj sezoni se u račun uzimaju i uspjesi/ne uspjesi iz prethodne sezone te na taj način određene zemlje/regije mogu povećati/smanjiti broj slotova koje imaju osigurane za groupstage.

Samim time podjela slotova se u kick off sezoni možda promjeni ako se npr u našoj regiji prijavi znatno veći broj timova od predviđenog i sa time promjeni trenutna analiza omjera aktivnih timova u zemljama/regijama.

Prema trenutnoj situaciji slotovi stoje kako su i napisani gore i vrijede za sve igre, no naravno, ovo je super prilika da se i vi igrači aktivirate i proširite vijest i pokažete koliko zapravo igrača/timova ima u našoj regiji.
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed