ESL SEE Championship League of Legends
Prva službena sezona South East Europe Cahmpionshipa spremna je početi! Vrijeme je da se jos jednom pokaže tko su najbolji igrači u regiji. Sada s ponosom možete dokazati svima kako ste baš vi najbolji predstavnici svoje zemlje, spremi za izazavati ostale prvake iz regije za veliki naslov najbolje ekipe jugoistočne Europe.

Što je South East Europe Championship?

ESL Southeast Europe Championship (ESL SEE) Championship je eSport natjecanje koje uključuje više igara, a sudjelovati mogu svi iz jugoistočne Europe. Svrha prvenstva je razvoj scene u regiji omogućujući igračima iz različitih zemalja da se natječu i unaprijede svoju vještinu. Uz to igrači dobivaju i zasluženu regionalnu medijsku praćenost dok fanovima pružaju visoko kvalitetni materijal za zabavu.

Vjerujemo da ste već pročitali sličan uvod, i da znate otprilike o čemu se radi, no mi vam donosimo detalje vezane uz League of Legends. U League of Legends dijelu natjecanja, kao i u ostalim igrama stoji pravilo da je službeni jezik prvenstva engleski te da sva komunikacija, pravila, vijesti i objave moraju biti na engleskom jeziku.

Koji je sistem i koliko igrača/timova prolazi kvalifikacije??

Sistem ESL South East Europe Championship je baziran na 2 regionalna kvalifikacijska kupa i regionalnim finalom! Samo 4 najbolja iz svakog kvalifikacijskog kupa ostvaruju pravo za nastup u finalnim regionalnim kvalifikacijama. Prva 3 sudionika finalnog kvalifikacijskog kupa osvojiti će ulaz u završni kup.

U završnici prvenstva imati ćemo 16 natjecatelja/timova u svakoj igri koji će biti podjeljeni u 4 grupe po 4 tima. Svaka grupa će igrati double elimination kup sistem gdje će samo prva 2 tima iz svake grupe napredovati u zadnju fazu prvenstva: Play-off! Play-off će odlučiti završno rangiranje i pobjednike ESL South East Europe Championship-a.

Kvalifikacijski kupovi za našu regiju će biti popraćeni streamom, a o tome nešto više kasnije.

Play-off će ujedno imati i osigurani stream sa najboljim ESL-ovim voditeljima i komentatorima u ESL studiju u Kölnu.

Važno pravilo oko ekipa i prava na sudjelovanje

Pravila oko ekipa koje imaju pravo sudjelovati razlikuju se s obzirom na igru:

Za League of Legends - ekipa smije sudjelovati na natjecanju ako u aktivnoj postavi ima najmanje 4 od 5 igrača iz regije za koju se prijavljuje.

Također, prvi kvalifikacijski kup za SEEC će ujedno poslužiti kao posljednji kvalifikacijski turnir za našu mjesečnu završnicu. Pravo SUDJELOVANJA na ovom kupu imaju SVE EKIPE, bez obzira da li su već izborile nastup na nekom od prijašnjih kvalifikacijskih kupova ili ne. U slučaju da neka od ekipa koje su već izborile nastup na mjesečnoj završnici, završe na nekom od prva četiri mjesta, pravo nastupa na mjesečnoj završnici će se ustupiti slijedećoj ekipi po rankingu.

Frequently Asked Questions

OK uvjerili ste me! Kako mogu sudjelovati?
Sve što trebaš napraviti je otvoriti svoj ESL korisnički račun i napraviti tim (ukoliko se želiš natjecati u timskoj igri) prateći ovaj tutorijal. I zatim se prijaviti putem gore navedenih linkova za svaku igru. Za ovo prvenstvno ne postoji kotizacija i sudjelovanje je besplatno.
Koliko će sveukupno biti kvalifikacija?
Biti će 2 kvalifikacijska kupa u svakoj igri i zatim Adriatic regionalno finale. Pobjednici ovog finala predstavljati će svoju zemlju u daljnjem toku prvenstva.
Koje zemlje mogu sudjelovati?
U ovom prvenstvu Adriatic sudjeluje kao regija te svi igrači iz slijedećih zemalja smiju sudjelvoati: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija (FYROM), Malta, i Albanija. U timskim igrama, svi igrači koji nastupaju u svakom meču moraju biti iz navedenih zemalja.
Da li će biti streama?
Da. Kvalifikacijski kupovi za našu regiju će biti popraćeni streamom, a o tome nešto više kasnije. Play-off će ujedno imati i osigurani stream sa najboljim ESL-ovim voditeljima i komentatorima u ESL studiju u Kölnu.

Kada se održavaju kupovi?


South East Europe Championship League of Legends Season 1 Adriatic Qualifier #1

Prijava
Prijave od: odmah
Prijave do: 28.3. 13:30h
Checkin: 13:30 - 13:50h
Start: Subota 28.3. . 14:00h
Prijavljeni - Stablo

Pravila:

Mapa: Summoners Rift
Mod: 5on5, BO1, od četvrtfinala BO3
Kompletna pravila
FAQ

Zahtjevi:

Unešeni League of Legends Gameaccount(Summoner name)
Uploadan team logo
Unešen shorthandle
Timovi moraju biti iz Adria regije


South East Europe Championship League of Legends Season 1 Adriatic Qualifier #2

Prijava
Prijave od: odmah
Prijave do: 4.4. 13:30h
Checkin: 13:30 - 13:50h
Start: Subota 4.4. 14:00h
Prijavljeni - Stablo

Pravila:

Mapa: Summoners Rift
Mod: 5on5, BO1, od četvrtfinala BO3
Kompletna pravila
FAQ

Zahtjevi:

Unešeni League of Legends Gameaccount(Summoner name)
Uploadan team logo
Unešen shorthandle
Timovi moraju biti iz Adria regije


Niste pronašli stranicu? Napišite support ticket!

Stisnite Like na South East Europe Championship Facebook stranici


DiskoVrucica, Wednesday, 25/03/15 14:07
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed