O EVENTU
EXPerience je prvi iz serije ESL-EXP evenata s LAN završnicom koju za vas organizira hrvatski ESL u partnerstvu s Gaming sekcijom Visoke Škole za primijenjeno računarstvo.

Za prvi turnir iz serije odlučili smo se za natjecanje u planetarno popularnoj igri - League of Legends. Na velikoj LAN završnici koja će se održati 12. i 13. srpnja u Zagrebu, sukobit će se 16 najboljih timova, a najbolje očekuju vrijedne nagrade. Završnica će se održati u prostoru Visokog učilišta Algebra, na adresi Ilica 242. Osim sponzorskih nagrada u novcu i hardveru, dio nagrada bit će pokriven iz kotizacija. Kotizacije nisu visoke i ovdje su najviše iz razloga da se osiguramo kako će ekipe doći na LAN završnicu. Ukupan iznos kotizacija vraća se kroz nagradni fond i pokriva manje od 50% ukupnih nagrada. Smještaj za natjecatelje bit će organiziran po povoljnim cijenama u obližnjem hostelu.

Svi zainteresirani moći će pratiti ovo uzbudljivo natjecanje, dolaskom na samo poprište borbe ili putem profesionalnog live streama uz prisutnost 2 komentatora i više kamera na samom eventu. Pripremili smo i brojna popratna događanja za posjetitelje. Stoga pozivamo sve zainteresirane da podrže ovaj do sad najveći League of Legends event u Hrvatskoj svojim sudjelovanjem!
SPONZORI
KOTIZACIJE I NAGRADE
Kotizacija za 16 timova koji nastupaju na LAN završnici iznosi 250 kuna po timu (50 kuna po igraču). Minimalno 150 kuna bit će obavezno uplatiti unaprijed na žiro račun.

Osim dobre zabave čekaju vas i vrijedne nagrade:

1. mjesto - 5000kn
2. mjesto - 2500kn
3. mjesto - 1500kn
4. mjesto - 5x podloga + 5x Noctua pasta
5. mjesto - 5x Noctua vent
6. mjesto - 5x Noctua vent

Postoji mogućnost dodavanja dodatnih nagrada!
VIJESTI
play_small 0
play_small 0
play_small 0
lol_small 0
KAKO SUDJELOVATI
Kako bi s vašom ekipom sudjelovali na ovom turniru, morate se prijaviti za online kvalifikacije. Održat će se 3 kvalifikacijska turnira kroz sljedeća 3 tjedna. Prva dva turnira šalju najboljih 6 ekipa u veliko finale, dok će se s trećeg kvalificirati 4 ekipe. Sve informacije vezane za registraciju, kreiranje ekipa i ostale potrebne korake koji prethode registraciji na kvalifikacijske kupove pronađite u našem VODIČU ZA POČETNIKE.


Raspored kvalifikacijskih kupova:

Qualifier #1
::
26.-28.6.2013.
::
PRIJAVI SE
Qualifier #2
::
02.-03.7.2013.
::
PRIJAVI SE
Qualifier #3 :: 06.-07.7.2013. :: PRIJAVI SE
ZAVRŠNICA :: 12.-13.7.2013.
OBAVEZNO PROČITATI!
LIVE STREAM - ESL.tv