HRVATSKI ESL
1
2
3
 
NAJNOVIJE VIJESTI
ESL Open League u 2. sezona i sa nagradama
 Friday, 10/04/15 14:04

Croatia

ESL Open League u 2. sezona i sa nagradama

Prva sezona ESL Open League je postigla veliki uspjeh sa skoro 500 timova prijavljenih. Sretni smo najaviti vam 2. sezonu sa nekoliko izmjena koje uključuju i nagradni fond do 500€ u hardware nagradama za pobjednika druge sezone. Prijave su otvorene za sve i ovom prilikom pozivamo sve igrače da se prijave u ESL Open League i da se natječu za svoje mjesto u ESL Major League.

ESL SEE Championship League of Legends
 Wednesday, 25/03/15 19:07

League of Legends

ESL SEE Championship League of Legends

Prva službena sezona South East Europe Cahmpionshipa spremna je početi! Vrijeme je da se jos jednom pokaže tko su najbolji igrači u regiji. Sada s ponosom možete dokazati svima kako ste baš vi najbolji predstavnici svoje zemlje, spremi za izazavati ostale prvake iz regije za veliki naslov najbolje ekipe jugoistočne Europe.

Zaigrajte CS:GO u prvoj sezoni ESL South East Europe Championshipa!
 Wednesday, 25/03/15 17:11

Croatia

Zaigrajte CS:GO u prvoj sezoni ESL South East Europe Championshipa!

South East Europe Championship ili skraćeno ESL SEE će u 6 regija sa ukupno 16 zemalja organizirati natjecanje u više igara, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone i League of Legends Svaka regija će imati svoje kvalifikacije, a naše kvalifikacije su podijeljene u 3 kupa. Prva 2 kupa su kvalifikacijska i po 4 tima iz svakog kupa idu u finalni kup, gdje ce se 8 timova pokusati izboriti za 3 slota koliko imamo za ESL SEE Championship natjecanje.

NVIDIA World of Tanks Cups - Obavijest!
 Tuesday, 24/03/15 09:47

Croatia

NVIDIA World of Tanks Cups - Obavijest!

Znamo da su mnogi od vas oslobodili svoj kalendar kako bi mogli sudjelovati u prvom NVIDIA World of Tanks Balkans Kvalifikacijskom kupu i napraviti ćemo sve kako bi popravili ovu neugodnost koju je prouzročio. Tokom ovog tjedna, preurediti ćemo datume kada se trebaju odigrati prva dva kvalifikacijska kupa i vratiti ćemo ovo odlično natjecanje na pravi put. Kako bi to mogli što bolje učiniti računamo na vašu pomoć da nam kažete svoje mišljenje kada bi se taj odgođeni prvi kup trebao održati. Molimo vas da ostavite svoje komentar ispod vijesti.

Prva sezona South East Europe Championshipa!
 Monday, 23/03/15 19:13

Croatia

Prva sezona South East Europe Championshipa!

Prva službena sezona South East Europe Cahmpionshipa spremna je početi! Vrijeme je da se jos jednom pokaže tko su najbolji igrači u regiji. Sada s ponosom možete dokazati svima kako ste baš vi najbolji predstavnici svoje zemlje, spremi za izazavati ostale prvake iz regije za veliki naslov najbolje ekipe ili igrača jugoistočne Europe.

Najavljujemo NVIDIA World of Tanks kupove
 Thursday, 05/03/15 20:22

Croatia

Najavljujemo NVIDIA World of Tanks kupove

ESL s ponosom najavljuje otvaranje besplatnih prijava za World of Tanks turnir namijenjen igračima iz Hrvatske na kojemu mogu pokazati svoje sposobnosti i osvojiti najnoviju grafičku karticu GeForce GTX 960 uz mnoge druge nagrade.

Go4LoL Balkans *February*!
 Sunday, 01/02/15 14:45

League of Legends

Go4LoL Balkans *February*!

Svaki mjesec 16 različitih ekipa će osvojiti RP nagrade koje će na kraju mjesecu igrati mjesečnu završnici i nagradni fond od 250€ RP-a. Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na kupovima slijede u nastavku. Više informacija o izmjenama u pravilima, pročitajte ovdje.

Go4LoL Balkans #8 - izvještaj
 Sunday, 01/02/15 14:21

Croatia

Go4LoL Balkans #8 - izvještaj

Završio je posljednji, četvrti kup iz serije ovog mjeseca. Prijavilo se nekoliko crnogorskih,bosanskih i srpskih ekipa, što veseli, ali sigurno da je to mali broj s obzirom koliko ima igrača u gore spomenutim zemljama. Stoga, još jednom pozivamo sve ekipe, ali posebice one izvan Hrvatske da se prijave i igraju s nama za nagradni fond od 1250€ RPa. :)

CSHR Championship Season 1 Kup #1
 Thursday, 22/01/15 23:32

Counter-Strike: Global Offensive 5on5

CSHR Championship Season 1 Kup #1

Ponovno u sponzorstvu HCL-a, nakon suradnje na uspješnom Božićnom turniru CSHR i HCL potiču domaću CS scenu i dalje s jednim zanimljivim formatom natjecanja. Championship Season 1 je usmjeren na Hrvatske igrače, te se vodi istim 4+1 pravilima kao i Božićni turnir.

Degman kup #27 na ESLGaming
 Friday, 16/01/15 22:22

World of Tanks

Degman kup #27 na ESLGaming

Prijavite se na prvi hrvatski kup na novoj ESL stranici! 17.1.2015. u 16h počinje Degman kup #27 te s tim kupom prelazimo na novu ESLGaming stranicu. Pravila su standardna "team battle" sa novim assault mapama, a nagradni fond je 81.900 WoT golda!

Go4LoL Balkans #5 - izvještaj!
 Monday, 12/01/15 21:40

Croatia

Go4LoL Balkans #5 - izvještaj!

Završen je prvi od četiri kupa iz serije ovog mjeseca. U ovom turniru vidjeli smo puno novih timova za koje nismo prije čuli, ali ipak ostaje žal za malo prijava ekipa izvan Hrvatske, a što će se nadamo promjeniti u narednim kupovima. Po završetku check-ina imali smo 20 timova spremnih za početak, valja reći da su SVE ekipa check-inale, što je za svaku pohvalu!

Ljestvice
 Friday, 09/01/15 15:31

World of Tanks

Ljestvice

Ladder ili ljestvica oblik je beskonačnog natjecanja u kojem se igrači ili timovi međusobno bore za što bolji rank. One postoje još od početka, od 2012 godine, kada je otvorena naša voljena World of Tanks Hrvatska sekcija. U nastavku pročitajte par novosti koje donosimo u 2015. godini te vodič kako sudjelovati na ladderima.

Go4LoL Balkans #5!
 Thursday, 08/01/15 17:40

League of Legends

Go4LoL Balkans #5!

From now on, we will have 16 winners of RP prizes, every month. There will also be a monthly cup in which you will be able to participate only if you placed in the first four in any cup that month. You can find more info in OFFICIAL NEWS. Full monthly schedule can be found here.

WoT 1on1 - Most Matches Competition
 Wednesday, 07/01/15 11:35

World of Tanks

WoT 1on1 - Most Matches Competition

Most Matches Competition je ESL-ov način da nagradi najaktivnije igrače. Svaki mjesec izabiru se ladderi gdje će najaktivniji tim/igrač biti nagrađen sa ESL Premiumom u trajanju od jednog mjeseca. Svaki mjesec će biti MMC mjesec! Želite li osvojiti nagradu za koju je potrebno samo i jedino što više igrati? Neka natjecanje počne!

PRONAĐI NAS NA IRC-u
PRIDRUŽI NAM SE
NADOLAZEĆI KUPOVI ESL Hrvatska i ESL Balkans
ESl.hr TV
ZADNJI ODIGRANI MEČEVI
no matches found
TOP LEVELI HR IGRAČA
Level 180
Level 169
Level 154
Level 147
Level 135
Level 130
Level 126
Level 123
Level 120
VODIČ ZA POČETNIKE