Η λήξη του Saturday Night Game στην Αθήνα
Όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο μας άρθρο, τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν αρκετά όμως όχι τόσο ώστε να μας χαλάσει ένα τέτοιο event. Παρά την λίγη καθυστέρηση των Lethal-Team, ο αγώνας τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι momentuM πήραν την θέση για την τελική τετράδα του ESL Pro Series. Ας δούμε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες όπως και φωτογραφίες απο το Saturday Night Game στην Αθήνα.

Ο αγώνας

Μεγάλη μάχη έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες και αρκετά kills. Είδαμε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση και αγωνία μέχρι το τέλος. Η ομάδα των lethaLTeam αν και ξεκίνησε καλά τελειώνοντας το πρώτο Half σαν terrorist με σκόρ 12-3 υπέρ τους, στο δεύτερο Half έγινε ακριβώς το αντίθετο και έχασαν αυτοί 12-3.

Απο την μεριά τους οι momentuM αν και έχασαν στο πρώτο Half 12-3 σαν Counter-Terrorist και η ψυχολογία τους είχε πέσει αρκετά φαίνεται οτι δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος και η ομαδικότητα τους απέξειδε οτι μπορούν να κάνουν πολλά και τους έδωσε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Η ισοπαλία αυτή όμως τους εξασφάλισε και την θέση για τα Final Four που θα γίνουν πάλι εδώ, στα SP-Gaming Net στην Αθήνα, Καλλιθέα.


Saturday Night Game Live From Athens

Saturday, 06/12/08 12:00
vs.
Status: closed

 momentuM (#4)[15:15] lethaLTeam (#8)
 Media

Τα βίντεο του αγώνα και οι συνεντεύξεις των παιχτών γίνονται αυτή την στιγμή upload και θα δωθούν σύντομα. Ας δούμε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες απο το Saturday Night Game της Αθήνας.Όπως βλέπετε, παρά τα προβλήματα που μας προέκυψαν και την καθυστέρηση των Lethal-Team τίποτα δεν μας σταμάτησε στην διεξαγωγή του event.

Όλα κύλησαν ομαλά και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Οι momentuM κατάφεραν και μπήκαν στην τελική τετράδα λοιπόν παρά την αγωνία που είχαν κατα την διάρκεια του πρώτου Half και όλοι περιμένουμε να έρθουν τα τελικά.

Final Four

Εδώ θα είμαστε πάλι λοιπόν, στα SP-Gaming Net στην Καλλιθέα στην Αθήνα στις 20-21 Δεκεμβρίου για να υποδεχτούμε τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην Επαγγελματική Κατηγορία. Όλη η κάλυψη του Final Four θα γίνει ζωντανά, θα υπάρξουν συνεντεύξεις όπως και βίντεο με όλη την δράση μέχρι το τέλος όπως και θα μπορέσουμε να τα σχολιάσουμε. Περισότερες πληροφορίες θα δωθούν σύντομα και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!


Home


Be where the action is.


Your Admin Team.
dsbR, Saturday, 06/12/08 16:55
  Links
Saturday Night Game Live From Athens
Η κατάταξη
Οι φωτογραφίες του Σαββάτου
 
comments ()
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed