South East Europe Championship Сезон 1
Първият официален сезон на South East Europe Championship е тук и е готов да започне. Времето да видим кои са най-добрите играчи от региона дойде, а играчите и отборите са решени да създадат най-якото шоу на феновете си. Само с голяма решителност и добри умения обаче ще можете да докажете, че сте най-достойния представител от страната си, за да се изправите срещу шампионите от другите страни.

Какво е South East Europe Championship?

ESL South East Europe Championship (ESL SEEС) е eSports шампионат, който обхваща различни игри и изправя претендентите от югоизточно европейския географски регион едни срещу други. Организиран от ESL, неговата цел е ангажира състезателната сцена, като предостави възможността геймърите да се съревновават, като по този начин подобряват своите умения и получават по-голяма яснота за сцената на играта. Освен това предоставя и висококачествен геймплей, релевантен за региона, в който любимите отбори и играчи на месните фенове могат да се докажат.

Участват шест основни региона, които обединяват общо 15 държави:
Самостоятелни държави - региони:
Унгария, България, Турция
Мулти-държавни региони:
Гърция и Кипър
Румъния и Молдова
Адриатически регион (Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония, Малта, Албания)

Кои са игрите?

В South East Europe Championship участват три основни игри. Те са: Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone и League of Legends! Всички детайли относно тях можете да откриете в официалния сайт на шампионата, линк отдолу:

ESL South East Europe Championship

Official WebsiteПравила за отборите

Има по едно много важно правило, за възможността за участие в South East Europe Championship. То малко се различава за двете отборни игри.

За League of Legends - отбор може да участва в шампионата, само при условие, че няма повече от един играч от място, различно от региона, в който отборът участва.

За CS:GO - отбор може да участва в шампионата, само при условие, че мнозинството от играчи е от региона, в който участва, тоест трима от петимата участници трябва да са от съответния регион.a team is considered eligible for the competition if it has in it's active line-up at least 3 out of 5 mandatory players from the SEE region that it applies for.

Какви са наградите?

Общата сума, която ще бъде спечелена от играчите в последната част на шампионата е 5000 EURO. Долу можете да видите разпределението на парите за всяка игра:

Място/Игра LoL CS:GO Hearthstone
I място €1000,00 €1000,00 €500,00
II място €500,00 €500,00 €250,00
III място €300,00 €300,00 €150,00
IV място €200,00 €200,00 €100,00
Каква е системата?

Системата на ESL South East Europe Championship е основана на две регионални квалификации + национален финал. Най-добрите четири отбора / участника ще се класират от квалификациите за националния финал. Тогава най-добрите "Х" участника ще се класират за основата фаза, където "Х" е количеството квоти, които се полагат на всеки регион за конкретната игра. (Таблицата долу за повече информация).

  Турция Гърция +
Кипър
България Румъния +
Молдова
Адриатик Унгария
CS:GO 2 2 2 2 3 4
LoL 3 2 2 2 3 3
Hearthstone 3 2 2 2 2 3

В основната фаза ще има по 16 участника във всяка игра, разделени в четири групи. Най-добрите два отбора от всяка група ще се класират за следващия етап на шампионата - онлайн плейофите! Именно те ще определят кой ще се класира на офлайн финалите, които ще се проведат в Букурещ, на East European Comic Con, на 9-10 май.

Стриймър ли си?

Ако "да", то ти си на правилното място в правилния момент! Приветстваме всички стриймъри, които желаят да ни се обадят и да допринесат за събитието, като помогнат за неговото отразяване. Може би това е вашият шанс да добиете популярност и слава, като стриймвате и коментирате едно от най-горещите състезания в региона!

В случай, че се интересувате изпратете e-mail на английски език на a.coconcea@eslgaming.com със следната информация:
  • Nickname, име и фамилия
  • Линк към стрийма
  • Коя игра/игри искате да стриймвате?
  • На какъв език бихте желали да стриймвате?
  • Колко часа седмично сте свободни да стриймвате?


Харесайте South East Europe Championship страницата ни във Facebook


Aethelthryth, Monday, 23/03/15 17:00
 
comments (3)
 
 
Поправете ме ако греша но честно ли само за нашата "South East Europe Championship CS:GO Season 1 Final Qualifier Bulgaria" няма да има парична награда като на другите държави? Наясно съм че още не са добавени отборите и т.н но доколкото се интересувах от другите страни всичко им е изрядно и много се зарадвах че и българската ще е по този начин.
wzemi se obrazovai malko pi4aga
psycho wrote:
wzemi se obrazovai malko pi4aga


Ти млъквай там !
Разбрах нещата в последствие даже не знам защо си направих труда да пиша тук :)
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed