ESL България се мести!
Здравейте потребители на ESL България! Дискутирали сме многократно колко неудобен е този сайт, в който се намираме в момента. Разбира се, с времето сме свикнали с неговите малки недъзи, но въпреки това сме щастливи, че го има. Не говорим много за него, но го обичаме. За всеобщо щастие на мен се пада честта обаче, да бъда вестоносеца на промяната. Тези от вас, които се подвизават на международната гейминг ESL сцена вече са запознати с play.eslgaming.com. Нова платформа, в която се помещава цялата информация от сегашния сайт. Но много по-изчистена, красива, интерактивна. Дойде времето ESL България да се нанесе трайно там. Затова - бъдете готови, най-вероятно още тази седмица ще се раздвижим сериозно и ще започнем да играем в новата българска секция. World of Tanks и Нearthstone вече ни чакат. Отиваме в Play-a!

Какво значи това за мен?


Само добри новини. Кратката версия - абсолютно всичко ще може да се актуализира постоянно (а не както сега нещата дори в админ панела да не работят като хората), всичко ще бъде подредено и удобно за потребителя. България ще има собствена секция, досущ като сегашната, в която ще има лесен достъп до подсекциите ни - World of Tanks, League of Legends, Hearthstone и CS:GO. Да, имаме CS:GO и Hearthstone секции, така е. Съвсем скоро те ще станат и активни такива. Бързаме да ви успокоим - сегашните ви регистрации ще бъдат валидни и на новата платформа, така че нуждата да правите нови отпада. Също така вътрешния строеж на турнирите и на профилите ви ще бъде абсолютно идентичен с този, който ползвахте досега. Давам пример със собствения си акаунт:Промени


Дойде време да обсъдим и някои промени, които ще влязат в сила от момента, в който всички секции успешно преминат на play платформата. Веднага, щом това се случи, правилата за седмичните турнири на всичките ни игри (World of Tanks, League of Legends, CS:GO, а по-късно и Heartstone), ще претърпят строга ревизия, за да са в крак с европейския регламент. В някои по-развити секции като World of Tanks например, корекциите в правилата ще са минимални, докато в League of Legends ще преминат цялостна реконструкция. Затова не просто съветваме, а МОЛИМ веднъж щом започнете да играете на новия сайт да се запознаете внимателно с новите си права и задължения на територията на ESL Bulgaria. Молим ви, понеже влязат ли в сила тези нови закони - започваме да следим спазването им и цялостното поведение на играчите много внимателно, следователно ако се провините за каквото и да било - ще има последствия, било то големи или малки (в зависимост от нарушението). Компромиси - такива не правим.


ЗаключениеПромяната не е страшна. Напротив. Като цяло с хубавото се свиква лесно, а тази промяна ще доведе само до позитивни странични ефекти. Тя улеснява всички нас и ни предлага необходимата основа да вършим работата си по-добре като админи. От страна на потребителите пък навигацията в сайта ще бъде изключително удобна.

Не се страхувайте, ами очаквайте следващата новина, която ще дойде веднага щом трансферът стане факт. Тогава ще направим един подобен гайд за това как и какво ще се случва. Поздрави от нас, екипа на ESL България.

Освен това да не забравим. Сега повече от всякога ще започнем да използваме фейсбук страницата си, затова ако не сте я харесали ви съветваме да оправите грешката си. Линк, както винаги, има най-долу на страницата.

ESL България във Фейсбук
Aethelthryth, Wednesday, 18/03/15 18:32
 
comments (4)
 
 
може ли да попитам защо нямаме Dota 2 секция...
Life Goes On wrote:
може ли да попитам защо нямаме Dota 2 секция...


Защото до преди 3 месеца в ESL България не се случваше абсолютно нищо. Сега малко по малко набираме скорост, прсен екип жаден за работа. Имаме много ангажименти покрай местенето на секцията и тн, но съвсем скоро се надяваме да имаме няколко нови секции, като DotA е една от тях :)
Къде е Артур :Д

Колкото до новата секция ще видиме с времето. :)
2 edits
Най-накрая ,браво! :)
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed