27 юли - Премиерата на StarCraft II!
27 Юли, 10 минути след полунощ - Стотици фенове на играта се опитват да се доберат колкото се може по-бързо до своето копие на чаканото повече от 10 години продължение на сагата StarCraft! Най-нетърпеливите от тях вече тичат към изходите на THE MALL, за да се приберат час по-скоро и да потънат в мистиката на StarCraft II: Wings of Liberty.
Ако и Вие сте поръчали предварително своето копие на играта от Ozone.bg или GamingGear.bg, знаете много добре за какво ще говорим в този анонс.

На 26 юли вечерта в клуб Playground в THE MALL ще се състои премиерата на StarCraft II: Wings of Liberty! ESL България и Ozone.bg имат удоволствието да ви поканят на най-важното гейминг събитие за годината – премиерата на StarCraft II: Wings of Liberty! Елате и се насладете на мачове между най-добрите Stacraft: Brood War играчи на България, които ще премерят сили в представителен турнир, както и на напрегнатите срещи за класиране в Професионалните серии Сезон VI по World of Warcraft на ESL.

В приятната обстановка на клуб Playground в THE MALL за доброто ви настроение ще се грижат диджей и музиката няма да спира да звучи, а градуса на напрежението допълнително ще покачат отворените турнири със записване на място по Super Streetfighter 4 и Боулинг турнира за аматьори "Baneling Bowling Challenge 2010"! Официалната програма ще продължи до 01:00 часа след полунощ, а диджеят и заведението ще останат на ваше разположение до ранните часове на деня. Очакват ви още много изненади и подаръци от спонсорите на събитието и тук е момента да благодарим на Ozone.bg, Acer, Razer, Megalan Network, Multirama, Playground и THE MALL, с чиято любезна подкрепа всичко това става реалност. Елате да посрещнем заедно по подобаващ начин новата ера в гейминга и електронните спортове и да се забавлявате сред приятели и StarCraft фенове. Oчакваме ви!

Кога?
26 юли 2010 от 20:00 часа

Къде?
Kлуб PlayGround в The MALL (София, Цариградско шосе 115)

HELL, IT'S ABOUT TIME
ВХОД СВОБОДЕН!

755004, Wednesday, 07/07/10 11:15
 
comments (12)
 
 
ok
BRAoo !
NA TOQ ETAJ IMA HRANA :D TAM SYM :D
#3 xaxaxaxaxaxax :D:D:D:D
razgele brao ;]
"...на напрегнатите срещи за класиране в Професионалните серии Сезон VI по World of Warcraft на ESL. "

Ще има още квалификации за отборите, които не успяха да се класират предния път или изпускам нещо? :)
Да ще има квалификация, от която ще се класират още два отбора, но за това малко повече инфо скоро.
koga 6te moje se zapisva ISKAM INFO :P :) :) :) za wowa :P
Споко, отнасяте всичко тоя път! :P
;] "koi sa tezi" koito otnasqt vsichko "tozi" pyt ;] rofl
ae davaite go tova info :X :X :X :X :X :X :X :X :X
Там съм и аз ;D
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed