Weekly Recap #19
Отново дойде моментът, в който коментираме и разглеждаме най-интересните мачове от уикенда и правим сбито есе в свободен стил на тема любимия ни седмичен турнир. Нека видим какво се случи миналата събота.

Recap
Виж бракета на турнира!


Тази седмица в RP Weekly #19, забелязахме разместване в челната четворка, което се изрази в това, че отборът Little Wabbits успяха от трети на RP Weekly #18 да станат първи на тазседмичния турнир, но за сметка на това We Want RP, победителите от 14ти март мистериозно не се появиха изобщо на RP Weekly #19. Little Wabbits проведоха битка с Team RIP Soraka Solo Mid, която за нещастие не беше благополучна за феновете на съпорта с бананите, тъй като им се наложи да се задоволят с второто място.

Мачът за малкия финал се проведе между отборите на Next Level Generation, които не сме виждали от известно време толкова напред в бракета, и Michael JackUrSon, които са добре запознати с тази част на бракета, тъй като се озовават там за втора поредна седмица. Победител от двубоя се оказаха Michael JackUrSon, които бележат градация от 4то място на #18 турнир към 3то на #19. Дали тази седмица ще ги видим на 2ро, а следващата може би и на 1во? Tune in next week to find out!
Запиши се за следващото издание на RP Weekly Tournament!


Пожелаваме успех на всички отбори, които ще се запишат на следващият ни турнир, трети за март (21.03)! И тук напомняме, че по изключение тази седмица той ще се състои от 20:00 часа, тъй като тази събота е работен ден и повечето от вас най-вероятно ще са на училище до късно. До другата седмица!


Топ 3 отборa за RP Weekly #19


1 място: Little Wabbits
2 място: Team RIP Soraka Solo Mid
3 място: Michael JackUrSon
4 място: Next Level Generation
BooBear, Wednesday, 18/03/15 17:48
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed