Weekly Recap #18
Отново дойде моментът, в който коментираме и разглеждаме най-интересните мачове от уикенда и правим сбито есе в свободен стил на тема любимия ни седмичен турнир. Нека видим какво се случи миналата събота.

Recap
Виж бракета на турнира!


Тази седмица в RP Weekly #18 изненадите започнаха още от първи кръг, където фаворитите от миналата седмица Biskvitki Zakuska бяха неочаквано дисквалифицирани, поради закъснението си (над 15 минути), давайки служебна победа на отбор We Want RP, които в последствие взеха първото място.

Използвам случилото се за да ВМЕТНА, че оттук нататък спазването на правилата (закъснения, скрийншоти и ОСОБЕНО гейм акаунти, регистрации в системата и членство на даден играч в дадения отбор, за когото играе), ще се съблюдават много стриктно. Съветвам ви да погледнете правилата още веднъж и да внимавате за подобни грешки от невнимание и незнание, тъй като всяко подобно провинение ще бъде отразено с наказателни точки.

От другата страна на бракета, отбор, който последните две седмици отпадаше още в ранните кръгове, Imeto Na Otbora успя да си проправи път до оспорвания финал, побеждавайки отбор Little Wabbits, и да заеме второто място. Срещата за трето място бе продължителна и кървава, но накрая отбор Little Wabbits успя да вземе превес, оставяйки Michael JackUrSon да се задоволят с четвърто. Дали тези нови, мистериозни отбори ще задържат високите си места? Дали следващата седмица Бисквитките ще се появят навреме? Tune in next week to find out!
Запиши се за следващото издание на RP Weekly Tournament!


Пожелаваме успех на всички отбори, които ще се запишат на следващият ни турнир, втори за март (14.03)! До другата седмица!


Топ 3 отборa за RP Weekly #18


1 място: We Want RP
2 място: Imeto Na Otbora
3 място: Little Wabbits
4 място: Michael JackUrSon
BooBear, Wednesday, 11/03/15 10:17
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed