ESL представя King of The Hill
ESL България има удоволствието да ви покани да участвате в най-новият си проект - StarCraft II King of the Hill с подкрепата на Razer, Acer, Gigabyte и Laptop.bg! Общо 5 събития в култовият клуб Playground ще определят най-добрият от най-добрите или иначе казано Краля на играта у нас!
Какво е KOTH?
King of the Hill e съревнование, което се радва на успех още от първите години на WarCraft3 ерата. Това е състезание изискващо комплекс от качества. Само най-издръжливият и най-бързо приспособяващият се ще се изкачи на трона! Но след това, трябва да бъде много внимателен да не бъде свален от там. Концепцията на KOTH изисква не само да си добър играч, но и да си достатъчно изобретателен и да успееш да изградиш своя собствена фен база. Защо ти трябва това? Защото точно феновете ще решават, кой да играе и кой не. Претендентите за трона се определят от потребителите на ESL, чрез анкета на страниците на сайта, което означава че дори да си най-добрият може никога да не играеш. Ако феновете, ти гласуват доверие, но загубиш прекият двубой за титлата, ти автоматично губиш правото да се кандидатираш за следващата битка за трона. За това използвай максимално всеки шанс и не се отпускай, нито за момент!


Процедура по избиране на претендентите
За всяко от събитията ще има отворено записване, което означава че всеки желаещ да опита късмета си ще може да подаде заявка за участие. (писна ми да чета, къде да се запиша?) След, като приключи срока за записване екипа организиращ KOTH ще гласува за осемте (8) най-добри кандидатури, които ще бъдат пуснати в Анкета! В тази анкета, ще може да гласува всеки регистриран потребител на ESL. За първото събитие ще поканим двамата играчи с най-много гласове. Прекият двубой между тях ще се играе на 23ти Октомври в Playground на живо, където двамата ще определят първият Крал! Той ще трябва да защитава титлата си на второто събитие, като съперника му ще бъде определен след мини турнир между четиримата играчи получили най-много гласове в новата анкета. The MAN или абсолютният крал и шампион ще бъде определен на 6 декември отново в клуб Playground, а в двубоя ще участват спечелилият последният KOTH и някой от останалите четирима участника в KOTH битките.

Beat the Pro
Преди всеки директен двубой за KOTH в клуб Playground претендентите ще бъдат на разположение за директни предизвикателства. Ако смятате, че сме направили грешка, когато не сме одобрили кандидатурата Ви, то тук е мястото да го докажете! Ако победите някой от избранниците на феновете в директно предизвикателство на място, то вие получавате място в анкетата за следващият KOTH финал и специален подарък от генералният спонсор на събитието Razer! Подробности за "Beat the Pro" ще обявим няколко дни преди първото ни събитие!

Всичко или нищо
Освен чест и слава, абсолютният Шампион ще спечели специално изработена за целта купа и 1.000 лева, т.е. фразата "Всичко или нищо" важи с пълна сила тук! Награждаването ще се състои минути след финала на 6 Декември в клуб Playground.

Нищо от това нямаше да е възможно без подкрепата на:

Генералният ни спонсори нашите партньори:

    


Любезен домакин на събитията ще бъде:

755004, Friday, 15/10/10 14:20
  Links
Официална страница за събитието!
Подай заявка за KOTH #1!
 
comments (12)
 
 
Kalin.
Ще бъде интересно :)
dosta interesno ;p
nice
WTB SC2 (:
Супер яко!
tapotiq :x
№7 кое точно е тапотия ?
Mani go toq hater... Iskame LAN TURNIR! kato edno vreme. Ok neka e battle net turnir ama na edno mqsto :)
2 edits
И това сме предвидили съвсем скоро :)
Най-доброто събитие от години бих казал!
"Общо 5 събития в култовият клуб Playground ще определят най-добрият от най-добрите или иначе казано Краля на играта у нас!" Мхм, най-добрият софиянец :)
1 edits
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed