ESL Anticheat

  • Jednaki uvjeti za sva natjecanja
  • Otkriva ring0 & ring3 cheatove
  • Otkriva i trenutno nepoznate cheatove
  • Spriječava fakere i ringere
  • Podrška za više igara
ESL Anticheat je program vrhunskih kvaliteta koji pruža svjetski vodeću anticheat zaštitu. Sa ESL Anticheat programom dobivate alat koji svima omogućava jednake uvjete i fair play u svim ligama i turnirima na ESL-u.
Uz ESL Anticheat dolazi i Linesman. Linesman je pomoćni alat koji se koristi pretežito u Half-Life i Call of Duty baziranim igrama. Linesman u podržanim igrama radi automatski i nije ga potrebno dodatno aktivirati. Linesman skuplja sve game config datoteke i skenira dodatne informacije o igri poput dubine boja u igria i te informacije automatski kompresira i uploada na stranice svakog ESL meča. Ukoliko želite možete provjeriti postavke vašeg protivnika jednostavnim preuzimanjem zip datoteke sa stranice meča.

ESL Anticheat tehnički zahtjevi

Slijedeći zahtjevi su preporučeni, no to ne znači da program neće raditi i na PC-u sa slabijim specifikacijama. Glavni utjecaj ima igra te uvjek trebate provjeriti koji su tehnički zahtjevi igre koju želite igrati.

CPU: SingleCore: 3 GHz | MultiCore: 2,5 GHz
RAM: 2048 MB
OS:
  • Windows 7 SP1 uz SHA-2 zakrpu (32 & 64 bit)
  • Windows 8.1 (32 & 64 bit)
  • Windows 10 (32 & 64 bit)


Obavezno provjerite da vam je Windows Update upaljen i da uvjek imate instalirane sve sigurnosne zakrpe, odnosno da je vaš operativni sistem uvjek na zadnjoj verziji.

ESL Anticheat ne podržava modirane ili beta verzije Windows operativnih sustava.

Igranje u virtualnom okruženju (virtual machine) je strogo zabranjeno i može rezultirati banom.

Mac i Linux korisnici mogu napraviti dual-boot sistem uz Windowse tako da im je Windows instaliran na neku drugu particiju.

Korisnici Windows 7 (SP1) OS-a

Premda bi Windows Update trebao automatski povući spomenuti update za SHA-2 certifikate, može biti situacija kada to nije slučaj te kao rješenje možete samostalno ručno preuzeti paket za instalaciju sa službenih stranica Microsofta:


Windows 7 x64bit sa Service Pack 1
Windows 7 x32bit sa Service Pack 1


Korisnici Windows 8.1 i Windows 10 operativnih sustava bi trebali imati update preuzet automatski kroz Windows Update.

Zaštita uz ESL Anticheat

ESL Anticheat se koristi na svim CS:GO Adria Open kupovima kako bi osigurao pošteno natjecanje svima! Preuzmite naš ESL Anticheat program, ulogirajte se sa svojim ESL login podacima i igrajte svoje ESL mečeve!


Preuzmi ESL Anticheat


ESL Anticheat radi samo sa zadnjim verzijama Windowsa (32bit / 64bit verzije Windowsa 7 (SP1), 8.1 & 10).

Test vaše ESL Anticheat instalacije

Pravila ESL-a govore da je svaku igru potrebno igrati preko ESL Anticheat programa ako je program podržava. Kako bi vam olakšali provjeru ispravnosti vaše ESL Wire Anticheat instalacije preporučamo da par dana prije kupa napravite kratki test.

Prvo potvrdite da imate podržanu verziju Windowsa i sve zadnje updateove nakon čega test radite tako da se na ESL-u se priključite u slijedeći tim:

ESL Anticheat Test


Kada ste ušli u tim u vašem ESL Wireu pojaviti će se 3 otvorena meča (jedan po igri: CS 1.6, CS:S i CS:GO).

Ti mečevi ostaju otvoreni svakom igraču dokle god ste član tog tima te na njima možete testirati da li vam Wire radi ispravno i da li možete preko Wire-a pokrenuti igru.

Ukoliko imate neki drugi problem molimo vas da provjerite službenu stranicu ESL Anticheata i pročitate FAQ.

Često postavljana pitanja

Problemi?

Ukoliko rješenje vašeg problema ne pronađete ni na stranicama sa često postavljenim pitanjima, molimo vas da otvorite support ticket kako bi mogli bolje istražiti problem i pružiti ispravno rješenje.

Otvori support ticket